Redactia.ro
Home » Sport » Denis Alibec a fost operat! Poate să revină peste o lună pe teren

Denis Alibec a fost operat! Poate să revină peste o lună pe teren

Denis Alibec a fost operat

Denis Alibec a fost operat, astăzi, la spitalul Floreasca. El a suferit o intervenție la meniscul genunchiului stâng. Jucătorul Astrei s-a accidentat în meciul cu Gaz Metan Mediaș și a părăsit terenul cu ochii în lacrimi. Verdictul medicilor ar fi putut fi mult mai dur. Ruptură de ligamente, accidentare în urma căreia nu ar mai fi putut juca chiar și jumătate de an. Doctorii au spus că operația a decurs bine și Alibec ar putea reveni pe teren peste aproxomativ o lună de zile. Cel mai probabil se va întoarce după pauza competițională din Liga 1. În septembrie au loc meciurile echipei Naționale a României. Cu Spania (joi, 5 septembrie) și cu Malta (duminică, 8 septembrie). Astra are un program foarte greu. Va juca în următoarele trei meciuri cu Viitorul la Giurgiu, cu Craiova în Bănie și cu CFR Cluj tot la Giurgiu.

Alibec a ieșit plângând din teren

Sâmbătă, Alibec a ieșit în minutul 57. Cu un minut mai devreme gazdele reușiseră să înscrie. Jucătorul Astrei a fost faultat din spate de Marian Pleaşcă. A căzut pe genunchiul stâng la care mai avusese probleme și a mai putut continua. După ce a fost îngrijit de medici, antrenorul Astrei l-a schimbat. În momentul în care a ieșit de pe teren Denis Alibec nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi.

„Din punctul meu de vedere, este cel mai bun jucător din Liga 1. A slăbit foarte mult, s-a maturizat, îl apreciez foarte mult”, a declarat la finalul meciului antrenorul Dan Alexa.

Citește și: Scaunul lui Papură se clatină? Fanii nu-l mai vor în Bănie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini