Redactia.ro
Home » Sport » Scaunul lui Papură se clatină? Fanii nu-l mai vor în Bănie

Scaunul lui Papură se clatină? Fanii nu-l mai vor în Bănie

Scaunul lui Papură se clatină

Scaunul lui Papură se clatină? Eșecul de duminică cu Sepsi i-a înfuriat rău pe fani olteni. U Craiova a pierdut al treilea meci în decurs de 7 zile. Formația din Sf. Gheorghe a câștigat cu 1-0 meciul. Din minutul 80, oltenii au scandat împotriva antrenorului și i-au cerut demisia. Craiona nu arată foarte bine în acest moment și este posibil ca în cazul unui eșec cu AEK Atena, scaunul antrenorului să fie într-un real pericol. Imediat după meciul cu Sepsi, Mihai Rotaru, finanţatorul craiovenilor, a convocat o şedinţă pentru a discuta cu Corneliu Papură. Înaintea întâlnirii antrenorul a anunțat că va lua în calcul o posibilă demisie.

”Nu înţeleg de ce atâta ostilitate, în primul rând. Am câştigat 3 meciuri, aceeaşi ostilitate. Ne-am calificat după 25 de ani, două tururi preliminare, aceeaşi ostilitate. Chiar nu înţeleg. Am câştigat după 25 de ani la Dinamo, chiar nu înţeleg de unde atâta ostilitate pentru cineva care a jucat pentru Universitatea Craiova. Voi analiza şi sper să iau cea mai bună decizie. Chiar nu înţeleg de ce atâta ostilitate”, a declarat Corneliu Papură, la finalul meciului, pentru Digi Sport.

Oltenii începuseră bine campionatul, cu trei victorii în primele trei etape, acum însă după ultimele meciuri este clar că, scaunul lui Papură se clatină.

Misiune aproape imposibilă la Atena!

U Craiova a pierdut acasă cu scorul de 2-0, în fața celor de la AEK Atena, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Europa League. Returul se va disputa joi, la Atena, dar șansele de calificare sunt destul de mici.

Citește și: Dario Bonetti ar putea ajunge la Dinamo! Neagoe, pe mâna medicilor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: