Redactia.ro
Home » Monden » What’s Up a fost obligat de Măruță să-i ceară scuze fostei sale soții! Ce i-a transmis cântărețul

What’s Up a fost obligat de Măruță să-i ceară scuze fostei sale soții! Ce i-a transmis cântărețul

What’s Up a fost obligat de Măruță să-i ceară scuze fostei sale soții! Ce i-a transmis cântărețul

What’s Up a făcut o serie de mărturisiri la Măruță, după ce acesta l-a invitat să-și promoveze noua melodia pe care o are împreună cu Katarina, fiica lui Andrei Gheorghe. 

What’s Up a fost obligat de Măruță să-i ceară scuze fostei sale soții

Viața cântărețului What’s Up a fost una plină de controverse în ultima perioadă, trecând prin multe scandaluri cu fosta soție, dar și cu poliția. Însă, recent, acesta s-a potolit și își dorește să-și schimbe stilul de viață în ceea ce privește relațiile cu cei din jur.

Invitat la emisiunea lui Măruță alături de Katarina, fiica lui Andrei Gheorghe, cu care cântărețul a lansat de curând o piesă, artistul a mărturisit că fosta lui soție formează un cuplu cu fratele Katarinei, dar mai ales acesta și-a cerut scuze public față de Simina.

În timp ce Măruță îl obliga pe cântăreț să-și ceară scuze public, Simina, fosta soție a lui What’s Up se afla în culise. În tot acest timp, ea părea că nu își dorește deloc să ia parte la aceste discuții, însă a schițat câteva rânjete pe sub mască.

”Katarina a copilărit cu fosta mea soție, familiile lor au fost prietene de mult. Fratele Katarinei are grijă de fosta mea soție de doi ani. Mai nou au făcut și un brand nou „Fam” Max este un tânăr de 20 de ani foarte, foarte mișto. Are o engleză impecabilă. La fel, mă bate la orice oră în engleză. Lucrurile merg mai departe, iar noi am rămas prieteni, iar în caz că-ți zice nevastă-mea să fii naș, să nu fii, te rog eu! Fosta mea nevastă! Mamă,să vezi ce capace îmi iau”, a declarat What’s Up la Măruță.

Măruță nu s-a lăsat cu una cu două și l-a întrebat pe artist dacă i-a cerut scuze fostei soții.

”Vreau să-mi cer iertare din toată inima mea tuturor oamenilor pe care i-am deranjat în ultimii ani. Nu am vrut să fac asta, eu sunt un iubitor de oameni, am România Mare pe mâna stângă. Nu-mi iese mereu, dar ca să iasă frumos trebuie să mulțumim HAHAHA Production”, a spus artistul.

Măruță: ”Nuu, cere-ți scuze fostei tale soții”

What’s Up: ”Păi ce-am făcut?”

Măruță: ”Pentru toate nebuniile tale: Simina, te iubesc, îmi pare rău pentru tot ce-am greșit.”

What’s Up: ”Fosta mea soție, mă bate nașul la cap că altfel nu ceream iertare publică, aia e! Îți cer iertare că ți-am greșit și tu mi-ai greșit! Nu trebuie să ne mai ascundem după mascuță! Important e că am rămas prieteni, îți doresc tot binele din lume, să fii fericită și nu-l mai lua pe nașul de naș că e nașul meu!”.

Reacția Siminei, după ce What’s Up a fost arestat pentru că și-a bătut iubita

What’s Up a fost reținut de polițiștii din Sectorul 5 al Capitalei, după ce iubita sa, Alice a sunat la 112 și a anunțat că este agresată de artist. Cântărețul și violonista s-au cuplat imediat după ce el a divorțat de fosta sa soție, Simina.

În urma arestării artistului, Simina, fosta soție, a declarat că este șocată de această veste, precizând că este alături de Alice.

”Sunt șocată! Din fericire, nu sunt implicată. Noi nu am mai vorbit de mult timp, eu am aflat de la voi de ceea ce s-a întâmplat. Sunt uimită de cele auzite, nu pot să comentez prea multe, pentru că nu știu ce s-a întâmplat exact. Dar ce pot să vă spun este că sunt alături de Alice”, a declarat Simina.

Simina și Marius Marian Ivancea, cunoscut ca „What’s Up” au divorțat după 9 ani. Deși toți credeau că vor îmbătrâni împreună, cei doi nu se mai înțelegeau și au decis să se despartă, la doar trei ani după ce și-au jurat credință în fața lui Dumnezeu.

”Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma in obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase in care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca barbat să-ți ofer.”, a scris artistul pe contul lui de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: