Redactia.ro
Home » Monden » Iubita lui What’s Up a rupt tăcerea! Primele declarații ale partenerei lui What’s Up

Iubita lui What’s Up a rupt tăcerea! Primele declarații ale partenerei lui What’s Up

Iubita lui What’s Up a rupt tăcerea! Primele declarații ale partenerei lui What’s Up

Iubita lui What’s Up a rupt tăcerea! Primele declarații ale partenerei lui What’s Up. Alice Badea, iubita lui What’s Up a făcut primele declarații după ce artistul a fost reținut de poliție.

Iubita lui What’s Up a rupt tăcerea! Primele declarații ale partenerei lui What’s Up

Potrivit Spynews.ro, Alice Badea susține că scandalul a pornit luni seara, din cauza unor probleme cu care se confruntau de mult timp. Însă, de această dată lucrurile se pare că au degenerat și s-a ajuns la violență. Violonista a declarat că după o serie de certuri pe care a avut-o luni, a simțit că a ajuns la capătul răbdării și l-a condus pe artist la lift. Moment în care, acesta a împins ușa și i-a prins degetul între uși. Durerea pe care a suferit-o la mână, dar și frica au împins-o pe Alice să sune la 112.

Regretă situația creată

Echipajul de poliție s-a deplasat imedat la fața locului, iar cântărețul a ajuns la secția de poliție. Ulterior, acestuia i s-a întocmit un dosar de ultraj, deoarece acesta i-a înjurat pe oamenii legii.

Noi, de ceva vreme, avem nişte divergenţe personale. El are o perioadă foarte grea, a avut un an foarte greu, iar eu, în ultima perioadă, am început să obosesc să-l susţin şi l-am respins. Ne-am certat, a venit la mine, am ieşit pe hol, ne-am certat, a venit înapoi, ne-am certat şi n-am mai rezistat. Când l-am condus la lift a împins uşa şi mi-a prins degetul. M-am speriat şi am sunat la poliţie pentru că nu ştiam ce să fac. Îmi pare rău că am sunat la poliţie, dar în momentul acela am simţit că nu mai şi asta am făcut”, a spus Alice.

Motivul real al scandalului a fost faptul că violonista și-a făcut un program independent de What’s Up, care ar fi vrut să petreacă mai mult timp cu ea. De asemenea, aceasta a declarat că artistul nu a fost niciodată violent fizic cu ea.

Am mai avut vreo două certuri în care s-a enervat, dar s-a calmat repede şi am trecut peste. Aseară însă, aveam sentimentul că nu se mai calmează şi nu ştiam ce să mai fac… Nu a fost violent cu mine, era violent verbal. Vorbea foarte tare, nu mă lăsa să vorbesc… Seara când m-a sunat cineva, nu voiam să discut, voiam să aplanez şi am zis că nu am sunat”, a mai povestit iubita lui What’s Up.

Citeste si:Guvernul Orban a schimbat prefecții din 35 de județe

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: