Redactia.ro
Home » Monden » Reacția Siminei, după ce What’s Up a fost arestat pentru că și-a bătut iubita

Reacția Siminei, după ce What’s Up a fost arestat pentru că și-a bătut iubita

GALERIE FOTO (10) Reacția Siminei, după ce What's Up a fost arestat pentru că și-a bătut iubita

Reacția Siminei, după ce What’s Up a fost arestat pentru că și-a bătut iubita. Simina, fosta soție a cântărețului What’s Up, a dat prima declarație după ce artistul a fost arestat luni seară pentru că și-a bătut iubita.

Reacția Siminei, după ce What’s Up a fost arestat pentru că și-a bătut iubita

What’s Up a fost reținut de polițiștii din Sectorul 5 al Capitalei, după ce iubita sa, Alice a sunat la 112 și a anunțat că este agresată de artist. Cântărețul și violonista, sunt împreună de trei luni de zile și s-au cuplat imediat după ce el a divorțat de fosta sa soție, Simina. Potrivit wowbiz.ro, scandalul a avut loc în apartamentul ei.

Cum a reacționat fosta soție a artistului după ce a aflat că acesta a fost arestat

În urma arestării artistului, Simina, fosta soție, a declarat că este șocată de această veste, precizând că este alături de Alice.

Sunt șocată! Din fericire, nu sunt implicată. Noi nu am mai vorbit de mult timp, eu am aflat de la voi de ceea ce s-a întâmplat. Sunt uimită de cele auzite, nu pot să comentez prea multe, pentru că nu știu ce s-a întâmplat exact. Dar ce pot să vă spun este că sunt alături de Alice”, a declarat Simina.

Simina și Marius Marian Ivancea, cunoscut ca „What’s Up” au divorțat după 9 ani. Deși toți credeau că vor îmbătrâni împreună, cei doi nu se mai înțelegeau și au decis să se despartă, la doar trei ani după ce și-au jurat credință în fața lui Dumnezeu.

Anunțul a fost făcut public pe contul artistului de Facebook.

Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma in obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase in care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca barbat să-ți ofer.”, a scris artistul pe contul lui de Facebook.

Citeste si:Incredibil! Antonia a părăsit scena! Artista și-a înjurat fanii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: