Redactia.ro
Home » Monden » What’s Up are probleme grave de sănătate! Artistul a făcut anunțul șocant pe rețelele de socializare

What’s Up are probleme grave de sănătate! Artistul a făcut anunțul șocant pe rețelele de socializare

GALERIE FOTO (2) What's Up are probleme grave de sănătate! Artistul a făcut anunțul șocant pe rețelele de socializare

What’s Up le-a dat o veste tristă fanilor săi! Se pare că artistul are probleme grave de sănătate, iar pe acest lcuru a luct decizia de a părăsi țara pentru o perioadă. 

What’s Up are probleme grave de sănătate! Artistul a făcut anunțul șocant pe rețelele de socializare

What’s Up a făcut o mărturisire controversată pe rețelele sociale, înainte să părăsească România. Iar fanii acestuia sunt îngrijorați. Artistul a dezvăluit că pleacă să se trateze în străinătate și că speră că se va întoarce în viață. What’s Up le-a transmis fanilor că medicii i-au descoperit inima mărită. Nu a spus unde se va trata, dar a menționat că va reveni în țară în data de 9 iunie.

În vârstă de 32 de ani, What’s Up a transmis un mesaj care i-a alarmat pe unii dintre susținătorii săi și chiar și pe apropiați. Postarea lui de pe IG Story a fost făcută cu minute bune înainte să se îmbarce în avionul pentru care și-a luat bilet și a fost următoarea: “Vă pup, vă iubesc, plec o vreme să-mi liniștesc inimioara! Ps: Pe drum spre aeroport, sper să nu fie ultimul drum…”.

Ulterior, cântărețul a revenit cu o fotografie în care apare alături de trei trollere și un rucsac pe care îl are în spare. “Taxi, du-mă unde vreau! Vă pup și vă iubesc, ne revedem curând”, este descrierea pusă de What’s Up la imaginea de mai jos, publicată atât pe Instagram, cât și pe Facebook.

What’s Up are probleme cu inima

What’s Up a descoperit în urma unor investigații făcute în România că are unele afecțiuni la inimă și a decis să se trateze la o clinică aflată în altă țară. El nu a dezvăluit unde va face noi analize amănunțite, însă, a precizat că va reveni în țară pe 9 iunie.

”Am făcut niște analize și mi-au zis că am inima mărită, adică am inima la limita superioară. Eu dorm prea puțin și mi-au zis că pocnește inima, o să fug prin Europa la doctor, voi pleca pe 29 luna aceasta și mă voi întoarce pe 9 luna viitoare, sper că viu”, a declarat iubitul lui Alice Badea de curând, potrivit wowbiz.ro.

What's Up are probleme grave de sănătate! Artistul a făcut anunțul șocant pe rețelele de socializare

What’s Up s-a îmbarcat ieri la bordul unei aeronave și a plecat la o clinică din străinătate, unde și-a făcut programare. Acesta și-a lăsat proiectele de-o parte și este fixat să-și rezolve problemele de sănătate.

What’s Up a colaborat cu Adrian Minune la o nouă piesă, iar videoclipul pentru “Angelina” a fost lansat luna trecută și a fost primit foarte bine de fanii celor doi artiști. Puteți să ascultați melodia lor imediat ce veți da play la video-ul de mai jos.

Artistul a fost prins cu droguri la finalul lui 2019, după ce el fusese implicat într-un scandal cu iubita lui, Alice Badea. Tânăra violonistă și cântărețul de 32 de ani și-au început povestea de dragoste în august 2019. Blondina este profesoară de muzică şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: