Redactia.ro
Home » Monden » What’s Up are probleme serioase de sănătate! Ce se va întâmpla cu artistul în următoarea perioadă

What’s Up are probleme serioase de sănătate! Ce se va întâmpla cu artistul în următoarea perioadă

GALERIE FOTO (2) What's Up are probleme serioase de sănătate! Ce se va întâmpla cu artistul în următoarea perioadă

What’s Up are probleme serioase de sănătate! Artistul a vorbit despre aceste probleme pe rețelel de socializare, unde a împărtășit cu fanii lui momentele delicate prin care trece. 

What’s Up are probleme serioase de sănătate

What’s Up este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, având o mulțime de fani. Deși este mereu cu un vibe bun și plin carismă, se pare că artistul se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Vestea a fost dată chiar de el, pe rețelele de socializare, unde a povestit clipele cumplite prin care trece în această perioadă.

What’s Up are probleme serioase de sănătate! Pentru că este un artist iubit și este urmărit de un număr mare de persoane în mediul online, What’s Up este extrem de deschis cu toți cei care îl susțin, așa cum s-a întâmplat și acum. Artistul a dezvăluit de ce probleme suferă și ce se va întâmpla cu el în următoarele zile, scrie spynews.ro.

What’s Up a postat un mesaj în mediul online, ajutat de iubita sa, prin care le-a transmis fanilor că va intra în pauză vocală timp de șase zile. Artistul urmează și un tratament în acest sens și a primit interdicție de la medic să mai vorbească, totul pentru ca problemele pe care le are să se remedieze cât mai repede. Și pentru că What’s Up încearcă să vadă mereu partea plină a paharului, artistul s-a amuzat spunând că cei mai fericiți vor fi vecinii săi.

”Am intrat în pauză vocală pentru șase zile. P.S. motiv de bucurie pentru vecinii mei”, a scris acesta pe rețelele de socializare.

What’s Up are probleme serioase de sănătate! Chiar dacă artistul va trebui să respecte cu seriozitate recomandările medicului, vestea bună este aceea că va termina tratamentul chiar de ziua sa de naștere, ocazie cu care va sărbători dublu.

What's Up are probleme serioase de sănătate! Ce se va întâmpla cu artistul în următoarea perioadă

Relația lui What’s Up cu Alice decurge cum nu se poate mai bine! Chiar dacă cei doi au trecut prin clipe grele, Alice a trecut cu vederea momentele dificile din relație și acum, ca de fiecare dată, își susține iubitul, care, de altfel, o numește ”soție.”

”O să-mi fie dor să te aud. Te iubește mamaia. Pot să fiu eu vocea ta de aici înainte?”, a spus Alice pe Instagram, în timp ce îl filma pe What’s Up.

În timp ce fanii îl compătimeau pe What’s Up, care anunțase pe 12 august că a divorțat de Simina, iată că acesta își savura liniștit o altă poveste de dragoste. Artistul a ținut să precizeze că nu a pus punct relației de nouă ani din cauza noii iubite, pe care a cunoscut-o după ce a dat cu subsemnatul la notar. Cântărețul piesei ”Taxi” este îndrăgostit lulea, dovadă stând și postarea lui de pe conturile sociale, plină de dulcegării, dar și fotografia în care ambii au un zâmbet larg.

Dacă în perioada căsniciei cu Simina el nu se înghesuia cu postările pe Facebook, din sânul familiei, iată că acum a devenit foarte activ pe conturile sociale. După ce și-a prezentat iubita, la nici o zi distanță cântărețul a publicat și câteva filmulețe de la un salon de tatuaj, unde ambii au strâns puternic din dinți pentru a-și desena pe inelarul drept câte un fluturaș identic, în semn de mare dragoste.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: