Redactia.ro
Home » Monden » Fosta iubită a lui What’s Up și actualul partener au fost implicați într-un accident de mașină! Cum s-a întâmplat

Fosta iubită a lui What’s Up și actualul partener au fost implicați într-un accident de mașină! Cum s-a întâmplat

GALERIE FOTO (3) Fosta iubită a lui What's Up și actualul partener au fost implicați într-un accident de mașină! Cum s-a întâmplat

Simina, fosta iubită a lui What’s Up, și Max, actualul său partener, au fost implicați într-un accident rutier! Aceștia s-au tamponat cu o altă mașină în Capitală. 

Fosta iubită a lui What’s Up a fost implicată într-un accident

Nu mai este un secret faptul că Simina, fosta iubită a artistului What’s Up, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Max, fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe. Cei doi se iubesc și a părut că totul decurge perfect în viața lor. Însă, se pare că anul 2021 nu a început prea bine pentru ei. Paparazzi de la spynews.ro au surprins îmaginile cu cei doi după ce au fost implicați într-un accident rutier.

Seara trecută, îndrăgostiții se aflau la o plimbare cu mașină când inevitabilul s-a produs. Aceștia au fost surprinși în mijlocul traficului din București, după ce s-au tamponat cu o altă mașină. După cum se poate observa în imagini, pare că nu cei doi ar fi fost principalii vinovați, motiv pentru care Simina și Max au mers să discute cu șoferul celuilalt autoturism implicat în accident.

Fosta iubită a lui What's Up și actualul partener au fost implicați într-un accident de mașină! Cum s-a întâmplat

Cei doi erau îmbrăcați lejer, în trening, iar după cele întâmplate nu au mai ținut cont de frigul de afară și au stat minute bune de vorbă cu șoferul, în speranța de a rezolva cât mai repede situația neplăcută cu care s-au ivit. La scurt timp după, Simina și fiul lui Andrei Gheorghe s-au întors la mașină și au pornit la drum. Potrivit imaginilor, mai multe părți componente au rămas pe jos în urma coliziunii care a avut loc.

Deocamdată, nici Simina și nici iubitul său nu au declarat nimic despre a cui a fost vina, dar mai ales, despre accidentul în care au fost implicați.

Fosta iubită a lui What's Up și actualul partener au fost implicați într-un accident de mașină! Cum s-a întâmplat

Motivul pentru care What’s Up a divorțat de Simina

Vestea că What’s Up și Simina au divorțat a luat prin surprindere pe toată lumea. Cei doi au decis să se separe, iar adevăratul motiv a fost dezvăluit chiar de cântăreț. What’s Up a făcut un LIVE pe una dintre rețelele de socializare, unde a vorbit cu fanii lui. Artistul s-a enervat puțin și în acel moment de tensiune a spus lucrurilor pe lume. What’s Up și Simina au divorțat, pentru că aceasta nu a vrut să-i facă un copil artistului.

”Ai tu o problemă cu viaţa mea, mă? Că eu îmi văd de viaţa mea. Sunt 9 ani de relaţie şi trei ani în care aştepţi de la nuntă, să ţi se facă un copil şi nu ţi se face. Zii că ştii tu că a plecat femeia mea de acasă singură şi că mi-am refăcut eu viaţa după!”, este declarația neașteptată pe care a făcut-o What’s Up.

După despărțire, artistul și-a găsit fericirea în brațele lui Alice Badea. Nu ar fi de mirare, dacă noua iubită a lui What’s Up ar rămâne însărcinată într-un timp foarte scurt, mai ales că acesta își dorește să fie tată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: