Redactia.ro
Home » Monden » What’s Up, citat în fața instanței într-un nou dosar. Cu ce a mai greșit de data aceasta

What’s Up, citat în fața instanței într-un nou dosar. Cu ce a mai greșit de data aceasta

What's Up are probleme serioase de sănătate! Ce se va întâmpla cu artistul în următoarea perioadă

Celebru cântăreț, What’s Up este de câțiva ani de zile certat cu legea. Acesta a reușit să fie achitat într-un dosar cu droguri, dar și într-unul în care ar fi fost acuzat că ar fi agresat trei polițiști. Acum, vedeta este din nou chemat în fața instanței! Ce-a făcut de data aceasta? 

What’s Up, certat cu legea

Marius Marian Ivancea, alias What’s Up, este citat în fața instanței într-un nou dosar, deoarece ar fi tras țeapă unui furnizor de telefonie mobilă și internet hotărând să nu își plătească datoriile pe care le avea către operatorul de telefonie. 

What’s Up, ajutat de către procurorii DIICOT

What’s Up ar fi fost în trecut, ajutat chiar de către procurorii de la DIICOT pentru a scăpa de un dosar în care era anchetat pentru deținere de droguri, potrivit „Spynews”. 

Conform legii, „în cazul infracțiunilor pentru care legea prevede pedeapsa amenzii sau pedeapsa închisorii de cel mult 7 ani, procurorul poate renunța la urmărirea penală când constată că nu există un interes public în urmărirea faptei”. 

DIICOT a considerat că nu avea sens să strice viitorul unui artist ca What’s Up, iar cazul a fost astfel închis, la fel ca și în alte dosare, în care vedetele au scăpat de acuzații pe același amendament. 

Procurorii au clasat dosarul lui What’s Up

Cu un an înainte, Marius Ivancea scăpase definitiv și de dosarul de ultraj, potrivit „Spynews”. 

După aproape jumătate de an, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au decis să claseze dosarul în care Marius Ivancea, alias What’s Up, era acuzat că a agresat trei polițiști. 

Asemenea, au procedat și cei de la DIICOT, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a trimis instanței dosarul pentru confirmarea soluției, iar judecătorii au zis că „este normal să bați polițiști”, mai explică aceeași sursă: 

„Admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 5 formulata in dosarul nr. 10207/P/2019. În baza art. 318 alin.15 c.p.p. confirmă ordonanţa nr. 10207/P/2019 din data de 18.06.2020 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 5 , prin care s-a dispus renunţarea la urmărire penală, în cauza având ca obiect infracţiunile prev de art. 257 alin. 1, 4 rap. la art. 206 c.p. cu apl. art. 38 c.p. privind pe IVANCEA MARIUS MARIAN şi RĂDUNĂ ALIN SEBASRIAN, IOVA DANIEL NICOLAE, CAIN LUCIAN În baza art. 275 alin. (3) c.p.p. , cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: