Redactia.ro
Home » Știri » WhatsApp a făcut anunțul! Cele trei modificări care îi vor afecta pe utilizatorii iPhone și Android

WhatsApp a făcut anunțul! Cele trei modificări care îi vor afecta pe utilizatorii iPhone și Android

GALERIE FOTO (2) Cum să oprești apelurile nedorite pe WhatsApp? Doar așa te asiguri că nu mai ești contactat de persoane necunoscute 

WhatsApp a făcut un anunț la care nimeni nu se aștepta. Aplicația care le permite utilizatorilor să comunice prin intermediul mesajelor și a apelurilor a explicat faptul că vor apăra trei mari modificări în ceea ce privește opțiunile care vor fi puse la dispoziție. Schimbările vor putea fi sesizate atât de cei care au un sistem de operare cu Android, cât și cei care au Apple.

În ultimii ani, aplicația WhatsApp s-a dezvoltat din ce în ce mai mult, oferindu-le oamenilor posibilitatea de a fi mai aproape de cei dragi. În plus, aceasta a făcut o serie de îmbunătățiri tehnologice pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor, inclusiv lansarea de noi funcții, îmbunătățirea securității și a confidențialității, precum și îmbunătățirea performanțelor și a vitezei.

Modificările importante făcute de WhatsApp

În primul rând, WhatsApp permite acum crearea de sondaje de opinie în cadrul grupurilor de prieteni cu care ai anumite conversații, dar care pot avea doar o singură opțiune selectată. Utilizatorii care au votat deja pot fi notificați cu privire la voturile noi date de alte persoane, ceea ce poate fi destul de interesant, mai ales când este vorba despre un subiect important.

Cea de-a doua opțiune nouă face referire la link-urile primite din diferite site-uri, de la diferite persoane. Dacă primiți multe link-uri către site-uri, WhatsApp a îmbunătățit sistemul de previzualizare pentru acestea. Astfel, acum veți putea vedea dinainte exact ce anume urmează să accesați, pentru a facilita cât mai mult timpul petrecut și pentru a nu crea diferite neplăceri.

Nu în ultimul rând, WhatsApp permite acum oficial crearea de stickere cu bucăți din pozele pe care le aveți în telefoanele iPhone. Aceasta este o funcție disponibilă oficial în aplicația pentru poze încă din 2022, moment în care multe persoane au început să se distreze făcând asta alături de prieteni.

Modificările făcute de WhatsApp în 2023
Modificările făcute de WhatsApp în 2023

Când vor intra în vigoare ultimele modificări pentru Android și iPhone

Oficialii au anunțat faptul că noile modificări vor deveni active pentru telefoanele oamenilor din întreaga lume începând cu săptămânile care urmează. Mulți dintre utilizatori s-au arătat a fi destul de încântați de ceea ce urmează să se întâmple.

WhatsApp a fost achiziționată de Facebook în 2014, iar această afiliere cu una dintre cele mai mari și de succes companii de tehnologie din lume i-a oferit acces la resurse și expertiză, permițându-i să se extindă și să se dezvolte în continuare. Oamenii din întreaga lume folosesc WhatsApp pentru a trimite mesaje text, imagini, videoclipuri și pentru a efectua apeluri vocale sau video, fără costuri suplimentare, prin intermediul conexiunii la internet.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: