Redactia.ro
Home » Știri » WhatsApp a picat! Cât timp nu vom putea folosi aplicația 

WhatsApp a picat! Cât timp nu vom putea folosi aplicația 

GALERIE FOTO (2)

WhatsApp are probleme de funcționare. Iată cât timp nu vom putea folosi aplicația!

WhatsApp a picat

UPDATE 12:00. Meta a confirmat defecțiunea aplicației Whatsapp, dar a transmis că în aceste momente se fac eforturi pentru ca aceasta să redevină funcțională în cel mai scurt timp posibil. Cu toate acestea, reprezentanții META nu au precizat dacă e vorba de minute ori de ore pentru ca Whatsapp să-și revină. „Suntem la curent că unele persoane au momentan probleme cu trimiterea de mesaje și lucrăm la restaurarea WhatsApp pentru toată lumea cât mai rapid posibil”, a declarat un purtător de cuvânt al Meta.

Știre inițială. Astăzi, aplicația WhatsApp a început să prezinte probleme de funcționare. Această eroare a început încă de la ora 10:00, iar acest lucru a fost clar vizibil din rapoartele utilizatorilor care arată că sunt probleme cu aplicația. Utilizatorii nu pot trimite mesaje atât către utilizatorii individuali, cât și în grupuri, atât pe telefon, cât și pe varianta pentru Windows. Totodată, utilizatorii aplicației nu pot primi sau efectua apeluri audio/video. Problemele sunt raportate pe site-ul: https://downdetector.com.

Sursa menționată a întocmit o hartă specifică locațiilor din România, unde aplicația nu fucționează.

Sursa foto: downdetector.ro

Cât timp nu vom putea folosi aplicația WhatsApp

Specialiștii susțin că defecțiunea aplicației WhatsApp poate dura câteva ore sau chiar zile dacă ne ghidăm după evenimentul de anul trecut când toate rețelele sociale au picat, peste 24 de ore. Ca alternativă putem folosi platforma Telegram sau Messenger-ul din aplicația Facebook sau chiar SMS-urile clasice.

Sursa foto: EVZ

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: