Redactia.ro
Home » Știri » WhatsApp are o funcție nouă, foarte utilă! Iată ce poți să faci cu mesajele tale

WhatsApp are o funcție nouă, foarte utilă! Iată ce poți să faci cu mesajele tale

GALERIE FOTO (2) 2 schimbări majore în aplicația WhatsApp! Tot ce trebuie să știi

WhatsApp are o funcție nouă, foarte utilă! Iată ce poți să faci cu mesajele tale.

WhatsApp are o funcție nouă, foarte utilă! Iată ce poți să faci cu mesajele tale

”Keep in chat” (n.r. Păstrează în Conversație) este noua funcție a aplicației WhatsApp. Noua funcție permite utilizatorilor să salveze într-o conversație mesajele de care au nevoie mai târziu.

În decembrie 2021, WhatsApp a lansat Disappearing Messages, o funcție ce permite trimiterea de mesaje temporare pentru a proteja confidențialitatea conversației. Acum, Meta va lansa funcția „Keep In Chat” (Păstrează în Conversație), ce va permite salvarea mesajelor considerate utile de useri. Astfel, participanții la o conversație cu mesaje care dispar pot selecta un mesaj pentru a-l păstra. Funcția va fi lansată  la nivel global în următoarele săptămâni, a relatat startupcafe.ro.

Mark Zuckerber, CEO-ul Meta, compania din spatele WhatsApp, Facebook, Instagram și altele, a spus despre ce este vorba.

„Expeditorul va fi notificat dacă mesajul a fost salvat și poate decide dacă acesta rămâne un mesaj temporar sau dacă poate fi păstrat”, a anunțat Mark Zuckerber.

Mesajele salvate pe WhatsApp vor fi notate cu un „semn de carte” și vor putea fi văzute în folderul „Mesaje păstrate”.

Alte schimbări majore în aplicația WhatsApp

WhatsApp lansează o nouă funcție surpriză pentru utilizatorii săi, care va îmbunătăți experiența de trimitere a fișierelor media prin intermediul aplicației. Această nouă funcție va permite utilizatorilor să adauge descrieri personalizate pentru GIF-uri și alte fișiere media trimise, înlocuind marcajele existente. De asemenea, aceștia vor putea adăuga un mesaj explicativ înainte de a trimite fișierul media, pentru a evita interpretările greșite și a oferi un context clar și concis.

Deși funcția este momentan în faza de testare și este disponibilă doar pentru un număr limitat de utilizatori, aceasta va fi în curând implementată pentru toți utilizatorii de iPhone și Android. În prezent, utilizatorii pot doar să păstreze sau să elimine mesajul implicit pentru documentele transmise, dar noua funcție va oferi o opțiune mult mai flexibilă și utilă.

Această nouă funcție reprezintă o îmbunătățire semnificativă a funcționalității aplicației și este una dintre multele schimbări pe care WhatsApp le pregătește pentru utilizatorii săi în anul 2023. Continuarea, aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: