Redactia.ro
Home » Știri » WhatsApp lansează o nouă actualizare majoră. Cum vor putea utilizatorii trimite mesaje chiar şi atunci când nu au internet

WhatsApp lansează o nouă actualizare majoră. Cum vor putea utilizatorii trimite mesaje chiar şi atunci când nu au internet

Folosiți greșit WhatsApp! Trei greșeli uriașe pe care le fac milioane de oameni

Aplicația Whatsapp pregătește o schimbare majoră, care va veni în sprijinul utilizatorilor atunci când pică internetul. Aceștia vor putea trimite mesaje chiar şi atunci când nu au internet și asta grație conectării la un server proxy.

WhatsApp a declarat că a lansat această funcţie ca răspuns la o serie de închideri de reţele la nivel mondial.
Utilizatorii aplicației WhatsApp vor putea trimite mesaje chiar şi atunci când nu au internet și asta grație conectării la un server proxy.

Mesajele pe WhatsApp vor putea fi trimise și cu internetul oprit

WhatsApp a declarat că a lansat această funcţie ca răspuns la o serie de închideri de reţele la nivel mondial, potrivit Mediafax.

Aceste blocări „neagă drepturile omului şi împiedică oamenii să primească ajutor urgent”, a declarat compania în anunţul său.

Compania a precizat că „dorinţa sa pentru 2023 este ca aceste închideri de internet să nu aibă loc niciodată”, dar a decis să adauge această funcţie „în cazul în care aceste închideri continuă”, a precizat aceasta.

Aceasta este integrată în setările WhatsApp şi le va permite utilizatorilor să introducă numele unui server proxy şi să îl folosească pentru a se conecta la internet.

Serverele proxy funcţionează ca porţi alternative între un utilizator şi internet atunci când metodele tradiţionale de conectare şi serverele au fost închise sau întrerupte, oferind conexiunea necesară între un utilizator şi site-ul web sau serviciul pe care doreşte să îl acceseze, potrivit Independent.

Funcţia este deja disponibilă în meniul setări

Funcţia ar trebui să fie acum disponibilă în meniul de setări pentru toţi cei care folosesc cea mai recentă versiune a aplicaţiei, a precizat WhatsApp.

„Conectarea prin proxy menţine acelaşi nivel ridicat de confidenţialitate şi securitate pe care îl oferă WhatsApp”, a precizat WhatsApp într-o postare pe blog.

„Mesajele personale vor fi în continuare protejate prin criptare end-to-end – asigurându-vă că acestea rămân între dvs. şi persoana cu care comunicaţi şi nu sunt vizibile pentru nimeni între timp, nici pentru serverele proxy, nici pentru WhatsApp, nici pentru Meta.

Dorinţa noastră pentru anul 2023 este ca aceste închideri de internet să nu aibă loc niciodată”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: