Redactia.ro
Home » Știri » WhatsApp lansează o nouă funcție. Toți utilizatorii trebuie să știe asta

WhatsApp lansează o nouă funcție. Toți utilizatorii trebuie să știe asta

whatsapp

WhatsApp a introdus o funcție nouă, iar utilizatorii iOS pot acum beneficia de Modul Companion, la aproximativ o lună după ce aceasta a fost lansată pentru dispozitivele Android. Iată ce informații trebuie să cunoști despre această actualizare și ce modificări aduce aplicația.

WhatsApp lansează o nouă funcție. Toți utilizatorii trebuie să știe asta

Utilizatorii de iPhone și iPad au așteptat cu entuziasm această actualizare, care le permite acum să beneficieze de toate avantajele funcției pe care restul utilizatorilor le-au avut deja de o lună.

Funcția Companion a fost inițial introdusă pentru utilizatorii Android, permițându-le să conecteze până la cinci telefoane la un singur cont de WhatsApp.

Acum, utilizatorii de iOS beneficiază de aceleași avantaje, deoarece versiunea iOS a aplicației de mesagerie le permite să-și sincronizeze istoricul și să primească toate mesajele pe toate dispozitivele conectate. Această funcționalitate oferă un nivel mai mare de flexibilitate și comoditate, deoarece utilizatorii pot schimba între diferite dispozitive fără a pierde nicio conversație sau mesaj important.

Confidențialitatea datelor, o prioritate pentru WhatsApp

WhatsApp acordă o atenție deosebită securității și confidențialității mesajelor utilizatorilor săi. Compania garantează că toate conversațiile sunt criptate end-to-end, inclusiv pe dispozitivele conectate prin intermediul funcției Companion. Aceasta înseamnă că doar expeditorul și destinatarul pot accesa conținutul mesajelor, asigurând astfel protecția și intimitatea informațiilor.

„Acum puteți comuta între telefoane fără să vă deconectați și puteți relua conversațiile de unde ați rămas. Sau, dacă sunteți proprietarul unei mici afaceri, angajații pot răspunde clienților direct de pe telefoanele lor, cu același cont WhatsApp Business. De asemenea, în următoarele săptămâni, vom introduce o modalitate alternativă și mai accesibilă de conectare la dispozitivele însoțitoare. Acum puteți introduce numărul de telefon pe WhatsApp Web pentru a primi un cod unic, pe care îl puteți utiliza pe telefon pentru a activa conectarea dispozitivului, în loc să fie nevoie să scanați un cod QR. Așteptăm cu nerăbdare să introducem această funcție pe mai multe dispozitive însoțitoare în viitor”, se arată în comunicatul transmis de către reprezentanții WhatsApp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: