Redactia.ro
Home » Monden » Will Smith nu mai are voie să participe la Premiile Oscar timp de 10 ani, după ce l-a lovit pe Chris Rock

Will Smith nu mai are voie să participe la Premiile Oscar timp de 10 ani, după ce l-a lovit pe Chris Rock

Will Smith nu mai are voie să participe la Premiile Oscar timp de 10 ani,

Will Smith nu mai are voie să participe la Premiile Oscar timp de 10 ani, după ce l-a lovit pe Chris Rock. Actorul nu va mai avea voie să participe la Premiile Oscar în următorii 10 ani, aceasta fiind sancțiunea primită de la Academia Americană de Film după ce l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock, în fața a milioane de oameni.

Will Smith nu mai are voie să participe la Premiile Oscar timp de 10 ani, după ce l-a lovit pe Chris Rock

Academia de Arte și Științe Cinematografice din Statele Unite a decis să îi interzică actorului Will Smith să participe la orice ceremonie sau eveniment pe care instituția îl organizează, timp de 10 ani. Aceasta este pedeapsa pe care actorul a primit-o pentru că l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock la Premiile Oscar 2022. ”Domnului Smith nu i se va permite să participe la niciun eveniment sau program al Academiei, personal sau virtual”, indiferent dacă este vorba sau nu de premiile Oscar, şi cu efect imediat, a precizat într-un comunicat consiliul de administraţie al Academiei.

De asemenea, Academia de film a acceptat demisia lui Will Smith, pe care acesta a prezentat-o în urmă cu câteva zile. Chiar și așa, actorului nu i-a fost retras Oscarul pentru cel mai bun actor, primit luna trecută pentru rolul din „The Williams Method”.Pe 27 martie, la ceremoniile Oscar, Will Smith l-a lovit pe Chris Rock, după ce comediantul a făcut o glumă despre faptul că soția sa nu mai are păr. Jade Pickett are alopecie, iar Chris Rock a asemănat-o cu personajul G.I Jane din 1997, în care actrița Demi Moore s-a ras în cap.

Ulterior, fratele lui Chris Rock a declarat că actorul nu știa de problema de care suferă Jade.
Demisionez din calitatea de membru al Academiei de Arte și Științe Cinematografice și voi accepta orice alte consecințe pe care Consiliul le consideră adecvate„, a spus Smith săptămâna trecută.

Reacția lui Will Smith după ce i s-a interzis să mai participe la Premiile Oscar

Will Smith a declarat că acceptă și respectă decizia luată de Academia de la Hollywood, care îi interzice participarea la toate evenimentele pe care le va organiza. „Accept şi respect decizia Academiei”, a spus actorul într-o scurtă declaraţie trimisă de reprezentantul său presei americane, potrivit Agerpres.

După eveniment de la Premiile Oscar, între soții Smith au izbucnit anumite controverse. După ce Jade ar fi spus că gestul soțului ei a fost exagerat și că nu trebuia să îi ia apărarea, mai ales folosind violența. Într-o postare ce a ajuns virală pe Instagram, Will Smith i-a transmis un mesaj soției sale. Jade a realizat un clip video, pentru a-și promova emisiunea „Red Table Talk”, iar mai apoi videoclipul îl arată și pe Will Smith în timp ce Pinkett îi transmite „Ați putea spune că emisiunea a jucat un rol esențial în redefinirea relației noastre?”. Văzând că aceasta încearcă să folosească numele și imaginea lui Will, acesta se prezintă în fața camerei cu un răspuns total neașteptat. „Aș putea spune să nu începi să mă filmezi fără să mă întrebi.”, a declarat actorul de la Hollywood.

Pinkett Smith refuză cererea soțului de a încheia filmarea și le spune oameilor prezenti pe Live că „încă se confruntă cu prostia”. Actorul este indignat și o avertizează pe soția sa „Prezența mea în rețelele sociale este pâinea și untul meu. Deci, nu poți să mă folosești doar pentru popularitate pe rețelele sociale. Nu trece pragul! Stau în casa mea, nu trece linia roșie!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: