Redactia.ro
Home » Sport » Wimbledon 2019. Ce glumă au făcut organizatorii pe seama Simonei Halep

Wimbledon 2019. Ce glumă au făcut organizatorii pe seama Simonei Halep

Wimbledon 2019. Ce glumă au făcut organizatorii pe seama Simonei Halep

Organizatorii turneului de la Wimbledon 2019 au publicat, duminică, pe contul oficial de Twitter, o fotografie cu Simona Halep, păşind spre Arena Centrală, locul finalei dintre Roger Federer. (nr. 3 ATP) şi Novak Djokovic (nr.1 ATP)

http://

În fotografia postată de organizatori, Simona Halep apare într-o rochie roz foarte elegantă și cu părul aranjat. Sportiva are un zâmbet larg și poartă în piept o insignă care arată faptul că sâmbătă seară a devenit membră la All England Club. Fotografia era însoţită de mesajul: ”A început să se folosească deja de calitatea de membru.”

Wimbledon 2019. Duminică seară, campioana va lua parte la Dineul Campionilor. La conferinţa de presă care a avut loc după încheierea finalei. Simona Halep a fost întrebată dacă şi-a pregătit ţinuta pentru petrecere. însă Campioana a recunoscut că se va ocupa de aceste detalii în ziua evenimentului: ”Mă ocup duminică, variante sunt destule şi sper să aleg o rochie frumoasă”, a mărturisit românca.

Halep a vorbit şi despre dansul campionilor, care are loc între câştigătorii probelor individuale de la Wimbledon: “Am înţeles că nu mai este, doar dacă te invită băiatul, aşa că aştept invitaţii!”

Citește și: Simona Halep membră în All England Club! Cel mai exclusivist club!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: