Redactia.ro
Home » Monden » WRS, declarație surprinzătoare despre piesa Ucrainei, la Eurovision 2022: „Nu e pe gustul meu”

WRS, declarație surprinzătoare despre piesa Ucrainei, la Eurovision 2022: „Nu e pe gustul meu”

WRS, declarație surprinzătoare despre piesa Ucrainei,

WRS, declarație surprinzătoare despre piesa Ucrainei, la Eurovision 2022. Andrei Urs a vorbit despre experiența trăită la Eurovision 2022. Artistul a reprezentat România pe scena de la Torino, interpretând piesa Llamame. WRS a făcut declarații surprinzătoare despre piesa Ucrainei, cea care a câștigat competiția muzicală.

WRS, declarație surprinzătoare despre piesa Ucrainei, la Eurovision 2022: „Nu e pe gustul meu”

WRS a reprezentat România la Eurovision 2022, ocupând locul 18 în marea finală din 14 mai. Andrei Urs a interpretat melodia Llamame, făcând senzație pe scena de la Torino. Invitat la Kiss FM, artistul a vorbit despre experiența de la Eurovision, dar și despre piesa Ucrainei, cea care a câștigat competiția muzicală. Andrei Urs este o persoană transparentă și a mărturisit că piesa celor de la Kalush Orchestra este una intersantă, dar nu e pe gustul lui. Mai mult, acesta a mărturisit că se aștepta ca piesa interpretată de el să aibă un loc mai bun în finală.

E o piesă foarte interesantă. Piesa Ucrainei nu e pe gustul meu. E o piesă etnică, hip-hop etnică… Dar nu înțeleg ce spune. Băieții sunt foarte nice. Am vorbit puțin cu ei, dar, mna. Eu am crescut în trei luni foarte mult cumva. Să ajung în Tel Aviv, în Barcelona, în Amsterdam… În Amsterdam cântau la unison. De atunci mi-am dat seama că o să fie groasă la Eurovision”, a spus WRS.

De asemenea, WTS a mai spus că el consideră că, în ciuda feedback-ului pozitiv pe care l-a primit, motivul pentru care a fost clasat pe locul 18 poate fi unul explicat. Conform acestuia, România nu se mai calificase în finală în ultimii ani, motiv pentru care s-a mai pariat pe țara noastră. Andrei Urs a dat de înțeles că ceva a fost în neregulă cu voturile de la Eurovision: „Nu știu ce s-a întâmplat acolo. Au făcut ei ceva”.

Cu ce s-a ocupat WTS înainte de a deveni celebru

Andrei Urs a fost mereu pe scenă, dar nu și-a câștigat mereu bani din asta. WRS a fost artist grafic pentru alți artiști, dar a simțit că nu se regăsește în acest job, așa că a plecat în Anglia, unde a lucrat ca barman. După trei luni s-a întors în România, unde a făcut proiectul WRS.

„Am lucrat cam doi ani de zile ca artist grafic pentru alți artiști. Aici am o poveste cu o escapadă de-ale mele din Londra. Era pe vremea proiectului SHOT, când lucrurile mergeau bine, dar eu nu mă regăseam în acel proiect. A fost exact ce aveam nevoie atunci, dar simțeam că nu este direcția mea artistică. Așa că ce am făcut? Am tras o fugă în Londra și m-am angajat barman. Am vrut să plec undeva unde nu mă știa nimeni, ca să am spațiu să îmi dau eu seama cine sunt. Câștigam extrem de bine din tipsuri acolo. Ajungeam și la 3000 pe lună, dar după 6 luni mi-am încheiat aventura și m-am întors să fac proiectul WRS”, a povestit artistul pentru viva.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: