Redactia.ro
Home » Monden » Yasmine Ody, soţia lui Pepe, l-a „urmărit” pe latin-lover vreme de 20 ani. ŞOC cum a apărut alături de el, când era o copilă (FOTO)

Yasmine Ody, soţia lui Pepe, l-a „urmărit” pe latin-lover vreme de 20 ani. ŞOC cum a apărut alături de el, când era o copilă (FOTO)

Pepe se iubește cu Yasmine Ody, o frumoasă tânără care i-a dăruit cel de-al treilea copil. Partenera cântărețului s-a născut în 1995, are 28 de ani, și este un cunoscut make-up artist.

Cei doi au și un băiețel, rodul iubirii lor, însă puțini știu cum s-au cunoscut și ce diferență de vârstă există între ei.

L-a întâlnit şi când era o puştoaică

Yasmine Pascu era minoră când l-a întâlnit, pentru prima dată, pe Pepe. Ea a terminat aceeași școală ca nepoții acestuia și îl admira pe Franco, cel care a murit într-un accident de mașină, când avea doar 17 ani.

De fapt, fata l-a întâlnit pe Pepe când era o puştoaică, conform fotografiei pe care a postat-o chiar ea pe Instagram.

„Cine ar fi crezut că în urmă cu 20 şi ceva de ani făceam poză cu viitorul meu soţ?”, a scris Yasmine.

S-au îndrăgostit recent

Totuși, chiar dacă se știau de multă vreme, flacăra dintre Pepe și Yasmine s-a aprins recent, când s-au reîntâlnit prin prisma carierei. Femeia este make-up artist și este cunoscută în rândul vedetelor, astfel că a ajuns să colaboreze cu mai mulți artiști cunoscuți.

Cei doi s-ar fi căsătorit în secret, căci Yasmine poartă numele lui Pepe pe rețelele sociale.

Lasă să se facă speculații și atât. Dacă ne-am căsătorit, ne-am căsătorit pentru noi, și fără să invităm presa sau oameni care ar fi făcut chestia asta pentru puțină publicitate.

Noi suntem foarte fericiți, eram la fel de fericiți și înainte și după căsătorie”, a spus cântărețul în urmă cu ceva vreme.

Reamintim, Pepe şi Raluca Pastramă s-au despărțit oficial, la notar, după 8 ani de căsnicie, pe data de 8 februarie 2021. Anunțul divorțului a fost făcut chiar de Pepe, pe canalul său de YouTube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: