Redactia.ro
Home » Monden » Zac Efron a ajuns de nerecunoscut! Actorul a pierdut lupta cu kilogramele iar transformarea este șocantă

Zac Efron a ajuns de nerecunoscut! Actorul a pierdut lupta cu kilogramele iar transformarea este șocantă

GALERIE FOTO (4)Zac Efron a ajuns de nerecunoscut! Actorul a pierdut lupta cu kilogramele iar transformarea este șocantă

Zac Efron, cunoscutul actor, a ajuns de nerecunoscut după ce a pierdut lupta cu kilogramele! Se pare că bărbatul care era considerat cel mai sexy, acum este cam plinuț!

Zac Efron a ajuns de nerecunoscut

Zac Efron este unul dintre cei mai cunoscut actori de la Hollywood, fiind considerat și unul dintre cei m ai atrăgători bărbați ai showbizului de peste ocean. Deși mult timp a fost idolatrizat de fanele lui, se pare că în ultima perioadă Zac Efron nu a mai ținut cont de aspectul său fizic și a trecut prin mai multe transformări.

Zac Efron a ajuns de nerecunoscut! Actorul a pierdut lupta cu kilogramele iar transformarea este șocantă

Actorul care s-a făcut cunoscut în filmele ”High School Musical”, a fost mereu un actor care a arătat bine. Carismatic, atrăgător și cu un zâmbet fermecător, Zac Efron cucerea inimile tuturor doamnelor și domnișoarelor. Acum, toată lumea este dezamăgită de felul în care arată.

Ei bine, actorul a decis să se îngrașe de unul singur. A renunțat să mai tragă de fiare și nu mai are deloc pătrățele de pe abdomen. Un rol important pe care l-a primit l-a determinat să ia această decizie șocantă. Arta cere sacrficii, iar el o știe foarte bine!

După ce a pierdut lupta cu kilogramele, admiratorii i-au dat chiar și o poreclă. Îi spun „daddy”, ceea ce înseamnă că este un bărbat mai în vârstă care a rămas la fel de atrăgător. Efron a renunțat de tot la dietele stricte, nu mai merge nici la sală, iar acest lucru se vede cu ochiul liber.


”Mi-am dat seama când am terminat proiectul că nu vreau să mai fiu vreodată în forma fizică respectivă. Îmi făceam griji până și la câtă apă mi se depozitează sub piele și trăgeam să conturez 6 pătrățele. Nu-mi mai trebuie așa ceva”, a mărturisit Zac Efron.

Transformarea actorului i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Mulți nu se pot obișnui cu noua lui imagine și speră că se va apuca de slăbit în curând. El este mulțumit de decizia pe care a luat-o și pe care nimeni nu i-o poate schimba. Se simte bine în pielea lui, iar pentru el acest lucru este cel mai important.

Actorul Zac Efron a fost la un pas de moarte în timp ce filma un documentar

Actorul Zac Efron a fost la un pas de moarte, în timp ce filma un documentar în Papua Noua Guinee.
Potrivit Daily Mail,  actorul de 33 de ani filma de la începutul lunii decembrie a anului 2019, pentru documentarul numit “Killing Zac Efron/Ucigându-l pe Zac Efron“.

Zac Efron a ajuns de nerecunoscut! Actorul a pierdut lupta cu kilogramele iar transformarea este șocantă

Zac Efron trebuia să petreacă 21 de zile în jungla din Papua Noua Guinee, însoțit de băștinași și trăind pericole la tot pasul. Potrivit sursei citate, în timpul filmărilor, actorul s-a îmbolnăvit de o formă de febră tifoidă sau o infecție bacteriană similară, chiar înainte de Crăciun.

Zac Efron a ajuns de nerecunoscut! Actorul a pierdut lupta cu kilogramele iar transformarea este șocantă

Actorul a fost transportat de urgență, cu avionul, la un spital din Brisbane, Australia, el beneficiind de asistență medicală pe perioada zborului. După un tratament care a durat mai multe zile, el a primit acceptul medicilor pentru a se întoarce în Statele Unite, chiar în ajunul Crăciunului.

Etichete: