Redactia.ro
Home » TV » Zanni a spus tot despre singura fată pe care a iubit-o. Mărturisiri dureroase făcute de câștigătorul Survivor: „Și-a bătut joc de mine”

Zanni a spus tot despre singura fată pe care a iubit-o. Mărturisiri dureroase făcute de câștigătorul Survivor: „Și-a bătut joc de mine”

Zanni a spus tot despre singura fată pe care a iubit-o! Câștigătorul Survivor a făcut mărturisiri dureroase despre prima sa dragoste, despre care a declarat că și-a bătut joc de el. Iată și ce a zis despre Ana Porgras, cea cu care toată lumea l-ar fi văzut împreună după întoarcerea acasă din competiția dură de supraviețuire din Jungla Dominicană.

Zanni a reușit să fie cel mai puternic supraviețuitor din Jungla Dominicană, așa că a reușit să își adjudece premiul cel mare Survivor 2021. Iată că acum, la întoarcerea în România, fanii au reușit să descopere și latura mai sensibilă a preferatului lor.

Câștigătorul Survivor 2021 a spus tot despre singura fată pe care a iubit-o, însă totul a fost doar o poveste de iubire ce i-a frânt inima ex-Faimosului. Prima mare dragoste l-a făcut să sufere mult pe cel mai puternic supraviețuitor de la Survivor 2021.

Zanni, despre singura fată pe care a iubit-o! Mărturisiri dureroase: “Și-a bătut joc de mine”

Invitat într-o emisiune TV, Zanni a făcut mărturisi dureroase despre prima fată pe care a iubit-o.

 „Am fost odată îndrăgostit de o fată. Nu a fost reciproc, ne-am văzut o zi două ne-am sărutat. Nu există filme să exprime ce simțeam pentru fata aia. Și ea se vedea cu alți băieți, eu sufeream. Trei ani am suferit după ea. Și-a bătut joc de mine și aia a fost prima și ultima dată.

Eu aș vrea să îmi găsesc o fată, să mă simt bine cu ea, să nu simt că sunt în plus sau că ea e în plus. Nu sunt în căutare, că nu asta e prioritatea mea, dar dacă ar fi să o găsesc nu aș avea nimic împotrivă. În viitor mă văd la casa mea, cu copii.

Deocamdată vreau să îmi găsesc un apartament, să continui cu ce fac acum, să fiu un exemplu bun. Cine mă judecă că mai deraiez, scuză-mă pe mine. Încerc să fiu înțelept, să nu judec pe mine. Se mai întâmplă. Asta îmi doresc, să fiu cât mai corect, cât mai înțelept, să îi iubesc pe cei din jurul meu. Nu știu ce o să fac în viitor, ce o să se ivească”, a declarat Zanni, în platoul unei emisiuni de televiziune.

Zanni, adevărul despre ruptura de Ana Porgras: „M-a dezamăgit mult”

Despre Zanni și Ana Porgras s-a vorbit mult în timpul și după competiția din Jungla Dominicană. Toată lumea a crezut că cei doi Faimoși vor forma un cuplu după finalul concursului, cu toate că Ana și Zanni au spus că între ei este doar o relație de prietenie.

Însă, după competiție se pare că și relația de prietenie s-a rupt total. Chiar Zanni a declarat că nu vrea să mai aibă de-a face cu fosta gimnastă. A luat decizia după ce a citit un mesaj de pe Whatsapp.

„Eu am suferit mult când a plecat Ana, mulţi m-au întrebat de ce nu stau cu ea. O să vă spun acum totul, nu vreau să fiu răutăcios, nu vreau să o pun pe ea într-o lumină proastă! Nu am fost niciodată îndrăgostit de Ana, m-am împrietenit cu ea, e blândă, aveam nevoie de oameni care să îmi ofere afecţiune. Ne potriveam ca prieteni. Apoi am intrat în competiție.

Când am văzut că sunt atâţia mincinoşi eram supărat, îmi venea să mă lupt cu toţi, trebuia să mă temperez. Când a intrat şi ea în emisiune… m-am refugiat la ea. Mă liniştea, era conexiunea perfectă. A plecat, am ajuns în finală. A venit în Dominicană, a fost alături de mine mereu. I-am zis că o să îi arăt recunoştinţa mea, să rămânem doar noi doi, vorbim. Apoi am plecat cu ea în cameră, mi-a zis că i-a fost dor de mine.

Nu ştiam cum să îi zic Anei că nu vreau o relaţie cu ea, că nu vreau să ne iubim. O simţeam la petrecere ca nu mai era prezentă cu noi, se uită mereu pe telefon. Dar am citit un mesaj de pe WhatsApp care mi-a demonstrat că nu e ce trebuie. Nu am mai vorbit de atunci cu ea. M-a dezamăgit mult”, a mărturisit Zanni, la Teo Show.

 

 

Etichete: