Redactia.ro
Home » Monden » Zanni are o clauză în contractul pentru Survivor! Postul Kanal D este obligat să o respecte

Zanni are o clauză în contractul pentru Survivor! Postul Kanal D este obligat să o respecte

GALERIE FOTO (2) Zanni are o clauză în contractul pentru Survivor! Postul Kanal D este obligat să o respecte

Zannidache, concurentul din echipa Faimoșilor, are o clauză specială în contractul cu Kanal D. Postul de televiziune este obligat să respecte acest lucru. 

Zanni are o clauză în contractul pentru Survivor

Zanni este unul dintre cei mai vocali concurenți din echipa Faimoșilor a show-ului ”Survivor România 2021”. Tânărul artist este apreciat de public pentru carisma lui, dar mai ales pentru puterea incredibilă pe care o arată pe teren.

Nu doar succesul din competiție îi atrage pe oameni înspre el, ci și aspectul nonconformist. Vopsit în două culori pe cap și plin de tatuaje, a atras privirile telespectatorilor din primul episod. Tot ele sunt și motivul înțelegerii dintre el și Kanal D.

Potrivit unor surse, artistul ar avea o clauză în contract care spună că se poate rade pe lateralele capului, acolo unde are tatuaje, pentru ca acestea să rămână în continuare la vedere. Este un lucru neobișnuit pentru concurenții ”Survivor”, care nu sunt lăsați să se tundă pe parcursul emisiunii. Singurul lucru permis și în conformitate cu realitate este acceptat la fete. Ele primesc o lamă de ras de unică folosință pentru a se epila.

Zanni are o clauză în contractul pentru Survivor! Postul Kanal D este obligat să o respecte
Zanni are o clauză în contractul pentru Survivor! Postul Kanal D este obligat să o respecte

Zanni este un tânăr cu o viață foarte grea! De mic acesta a crescut la orfelinat și a luptat pentru a avea succes și a scăpa de sărăcie.

”Am stat într-un centru de copii până la 6 ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți. Apoi am spus să mă fac DJ şi am vrut sa fac un curs de muzică. Am intrat pe Youtube şi am văzut un mesaj de la Alex Velea pentru un om obişnuit şi mi-am spus, Alex răspunde la toată lumea, să-i scriu şi eu un mesaj. Dar m-am gândit ce să-i scriu ca să-i atrag atenţia, să-l frapez. I-am scris aşa „dă-mi putere, ca să dau şi eu mai departe”, a declarat Zanni.

Zanni s-a pregătit mult pentru a plecat în jungla Dominicană

Zanni a declarat încă de la început că privește competiția din Republica Dominicană cu mult entuziasm și speră că va ieși din ea victorios. Visul lui este de a-și cumpăra o casă. În prezent, el stă la cămin.

”Mi-am dorit experiență ‘Survivor România’, presimțeam că o voi trăi, chiar dacă nu știam când se va întâmpla acest lucru. Viața mea a fost ‘Survivor’, pentru că eu am parcurs niște încercări demne de ‘Survivor’. N-am mâncat mult la viața mea, am dormit pe unde am apucat, am avut în fiecare zi grijă să am și a doua zi ce mânca și unde să dorm. Sunt obișnuit să lupt pentru supraviețuire”, a mai spus tânărul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: