Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație există între Zanni de la Survivor și Emil Rengle! Apariția celor doi i-a șocat pe fani

Ce relație există între Zanni de la Survivor și Emil Rengle! Apariția celor doi i-a șocat pe fani

GALERIE FOTO (2) Ce relație există între Zanni de la Survivor și Emil Rengle! Apariția celor doi i-a șocat pe fani

În mediul online au tot apărut imagini și videoclipuri cu Zanni și Emil Rengle, iar fanii se tot întreabă care este legătura dintre cei doi. 

Ce relație există între Zanni de la Survivor și Emil Rengle

Zanni a reușit să se facă cunoscut după ce ajuns sub aripa lui Alex Velea, devenit astfel unul dintre artiștii de care cântărețul are grijă. După ce și-a făcut debutul în muzică a apărut la diferite emisiuni televizate pentru a se face cunoscut publicului larg.

Pe numele său complet, Zannidache Hubert Edmond, a participat la emisiunea Chefi la cuțite de la Antena 1, iar acum este concurent în echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021.

Zanni s-a remarcat prin felul lui diferit de a fi și prin carisma de care a dat dovadă. Și-a creat deja o comunitate de fani, iar acum aceștia au o întrebare care îi frământă. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Zanni a apărut în mai multe fotografii și videoclipuri cu Emil Rengle, celebrul dansator, iar acum urmăritorii se întreabă care este legătura dintre cei doi.

Ce relație există între Zanni de la Survivor și Emil Rengle! Apariția celor doi i-a șocat pe fani

Coregraful Emil Rengle a reușit să-l transforme pe Zanni într-un dansator pe tocuri. I-a pus cizme în picioare și au dat drumul la dans împreună. Imaginile cu concurentul au făcut mare vâlvă pe rețelele sociale, unde fanii lui l-au văzut în premieră purtând tocuri și mișcându-și trupul pe ritmuri turcești.

Totuși, la o privire mai atentă, nu este pentru prima oară când Zanni defilează pe tocuri. Alături de trupa de dansatori a lui Emil Rengle, cântărețul a încercat să învețe să meargă cu încălțări care le-ar pune în dificultate chiar și pe cele mai grațioase femei. De la mersul pe tocuri și până la dansatul pe tocuri a fost doar un pas. În filmulețul postat de Emil Rengle pe Instagram, se poate vedea cum Zanni depune eforturi mari să țină pasul cu dansatorul.

Reacțiile internauților au fost colorate. În timp ce unii aplaudau inițiativa, alții lăsau mesaje tendențioase cu privire la orientarea sexuală a celor doi protagoniști. În orice caz, imaginile au amuzat mulți dintre privitori.

Cine este Zanni cu adevărat

Zanni are o poveste de viață impresionantă care a stârnit controverse printre telespectatori. În vârstă de 22 de ani, artistul a fost abandonat de părinți când era foarte mic, așa că a crescut prin mai multe orfelinate, de unde era tot dat afară pentru că, aşa cum spune chiar el, făcea multe prostii.

„Eram cam nebun”, a recunoscut el. Primii bani, Zanni i-a câştigat făcând tatuaje şi ca frizer.

”Apoi am spus să mă fac DJ şi am vrut sa fac un curs de muzică. Am intrat pe Youtube şi am văzut un mesaj de la Alex Velea pentru un om obişnuit şi mi-am spus, Alex răspunde la toată lumea, să-i scriu şi eu un mesaj. Dar m-am gândit ce să-i scriu ca să-i atrag atenţia, să-l frapez. I-am scris aşa „dă-mi putere, ca să dau şi eu mai departe”, a spus Zanni.

Alex Velea a fost contrariat de mesajul lui și l-a chemat pe Zanni în studio. Așa a început colaborarea dintre cei doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: