Redactia.ro
Home » Monden » Deși mama biologică l-a părăsit, Zannidache îi este recunoscător unei femei. Cine este persoană pe care artistul o consideră mama lui

Deși mama biologică l-a părăsit, Zannidache îi este recunoscător unei femei. Cine este persoană pe care artistul o consideră mama lui

GALERIE FOTO (3) Cine este persoană pe care artistul o consideră mama lui

Deși mama biologică l-a părăsit, Zannidache îi este recunoscător unei femei. Povestea de viață a lui Zannidache a înduioșat multă lume, dar cu toate astea curajul și ambiția sa poate deveni un adevărat exemplu pentru mulți copii. De multe ori a susținut că nu are niciun sentiment pentru mama sa biologică, dar cu toate astea, artistul este atașat de o femeie pe care o consideră mama sa. Cine este aceasta?

Deși mama biologică l-a părăsit, Zannidache îi este recunoscător unei femei. Cine este persoană pe care artistul o consideră mama lui

Deși mama biologică l-a părăsit, Zannidache îi este recunoscător unei femei. Zannidache este unul dintre cei mai ambițioși și curajoși concurenți de la Survivor România. Zannidache Edmond a devenit cunoscut în întreaga țară după ce a fost luat sub aripa lui Alex Velea, devenind unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Acesta are o poveste de viață impresionantă. Când a participat la show-ul culinar Chefi la cuțite, Zanni și-a spus întreaga poveste, emoționându-i pe telespectatori. Părinții săi l-au abandonat când era mic, plecând în Grecia. Astfel, Zanni a crescut la orfelinat, în condiții greu de imaginat. Potrivit acestuia, existau zile în care nu avea ce să mănânce, dar niciodată nu și-a pierdut speranța că într-o bună zi, viața sa se va schimba.

La Survivor România, când toți concureții vorbeau despre mamele lor, Zanni a spus că preferă să nu discute despre acest subiect, pentru că nu știe prea multe despre mama sa. „Cand vorbeste lumea despre mama, nu raspund la aceste intrebari, nu raspund pentru ca oricat as vrea eu sa ma deschid ca sunt genul care se deschide, nici eu nu stiu foarte multe despre ea pentru ca si epntru mine e incert.Am mai vizitat-o asa la patru ani, dar…pentru mine e o straina, mi-e rusine asa. Daca vine o data la cinci ani la tine si…nu mi-e rusine asa de ea, ci ca e un strain, mi-e jena, mi-e rusine de situatie. Nu imi place sa intru in discutiile astea, n-o cunosc pe mama, m-a vizitat o data la patru ani. Mi-a facut un cadou la 14 ani, erau niste ghete care erau bune pentru un copil de cinci ani, adica la modul asta„, a declarat Zanni.

Cine este femeia pe care Zannidache o consideră mama sa

Cu toate că a avut o copilărie grea, fără sprijinul părinților, Zannidache a fost îndrumat în viață de către o femeie care a știut să aibă grijă de el. Este vorba despre o asistentă socială, care l-a îndrăgit foarte mult pe artist și a avut grijă de el în timpul copilăriei sale. Mai mult, artistul a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare, iar la una din ele, Zanni a postat și un mesaj emoționant:”Not mom but mom„, semn că femeia din imagine reprezintă o persoană importantă în viața faimosului.

De asemenea, Zanni îi este recunoscător și lui Alex Velea, pentru că a avut încredere în talentul său și l-a susținut în cariera muzicală. În urma scandalului pe care iubitul Antoniei l-a avut cu Lino Golden, cel care a făcut parte din familia Golden Boys, Zannidache i-a luat apărarea lui Velea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: