Redactia.ro
Home » Monden » Ce legătură au, de fapt, Zannidache și Ana Porgras. Jador, dezvăluiri șocante despre cei doi

Ce legătură au, de fapt, Zannidache și Ana Porgras. Jador, dezvăluiri șocante despre cei doi

Ce legătură au, de fapt, Zannidache și Ana Porgras

Ce legătură au, de fapt, Zannidache și Ana Porgras. Tensiunile cresc pe zi ce crește în echipa Faimoșilor, de la Survivor România. Simona Hapciuc a fost cea care a părăsit competiția, după ce fanii au decis să o trimită acasă. Cu toate astea, Jador a făcut o mărturisire șocantă despre relația dintre Ana Pogras și Zannidache.

Ce legătură au, de fapt, Zannidache și Ana Porgras. Jador, dezvăluiri șocante despre cei doi

Ce legătură au, de fapt, Zannidache și Ana Porgras. Echipa Faimoșilor a mai pierdut un concurent. Simona Hapciuc a fost eliminată după ce telespectatorii au decis ca aceasta să părăsească competiția Survivor 2021. În ultima vreme au apărut mai multe tensiuni în echipa Faimoșilor, iar mulți dintre concurenți s-au acuzat între ei. După ce Simona a părăsit competiția, Jador a făcut o glumă mai în serios la adresa lui Zanni și a Annei Porgras.

Noua concurentă din echipa roșie a izbucnit în lacrimi, cel mai probabil din cauza stresului și a lipsei de hrană. Atunci, Jador a întrebat-o pe fosta gimnastă de ce plânge, pentru că el nu mai înțelege nimic din ce se întâmplă în echipa sa. Atunci, Jador a făcut câteva declarații despre relația celor doi. Încă de la început, de când Ana a intrat în concurs, au existat zvonuri cu privire la o posibilă legătură amoroasă între ea și Zanni. Mai mult, Elena Marin, faimoasa cu care Zannidache s-a certat cel mai mult, a declarat că în cazul în care acesta nu va ajunge în finală, cu siguranță o va susține pe Ana Porgras.„Avem o relație de prietenie, ne-am apropiat cumva involuntar. Cred că nici el și nici eu nu ne-am gândit că o să ne apropiem, dar uite că energiile noastre au funcționat în direcția asta, nu știu”, a declarat Ana Porgras.

Jador a declarat că este intigrat de ce se întâmplă în echipa sa.  „Ce ai de plangi incontinuu asa… te vede lumea la televizor si zice, mama, Ana Porgras, gagica lui…Zanni. Nu esti gagica lui?! Cum nu?Nu mai inteleg nimic din ce se intampla in jocul asta, sa moara Cipilan, din emisiunea asta. Prietenele alea doua se cearta pe la colturi, Elena cu Roxana, astia doi nu sunt iubiti.Eu nu mai inteleg nimic…”, a declarat Jador nelămurit. Jador a ieșit de trei ori concurentul preferat al publicului fiind nevoit să facă nominalizările spre eliminare. Duminică seara, Jador a nominalizat-o, cu părere de rău, pe Majda, care a fost salvată de voturile oamenilor. Majda consideră că nu ea este veriga slabă a echipei.

Simona Hapciuc a părăsit competiția Survivor 2021

Duminică seara, publicul a decis ca faimoasa Simona Hapciuc să părăsească competiția Survivor România 2021. Actrița a fost cea care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. Vedeta a fost dezamăgită pentru că a părăsit competiția și a declarat că eliminarea sa este rezultatul strategiilor făcute de colegii săi.

Cu toate astea, Simona este fericită că ajunge acasă la băiețelul său, Dimitri. „Sunt foarte fericită deoarece părăsesc competiția cu capul sus.Ultimul traseu pe care l-am avut l-am câștigat de două ori. Ultimul meci pe care copilul meu îl va vedea la televizor, va ști că mama lui este o câștigătoare. Plec acasă mândră de ce a am făcut în această competiție.  Consider că am dat totul. Din punct de vedere sportiv nu ar trebuie să plec, dar astea au fost jocurile colegilor.Sunt fericită că plec la puiul meu și sunt convinsă că Dumnezeu are planuri mult mai mărețe pentru mine”, a declarat Simona Hapciuc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: