Redactia.ro
Home » Monden » Zanni are probleme de sănătate! Cu ce se confruntă câștigătorul competiției Survivor

Zanni are probleme de sănătate! Cu ce se confruntă câștigătorul competiției Survivor

Zanni a fost marele câștigător al competiției Survior. Acesta a atins apogeul celebrității o dată cu câștigarea premiului cel mare. De când s-a întors în România, Zanni și-a pus fanii pe gânduri deoarece aceasta a fost cam absent de pe rețelele de social media. Motivul l-a spus chiar el.

Ce probleme de sănătate are Zanni

Competiția Survivor nu a fost deloc una ușoară, iar Zanni s-a întos acasă cu problemede sănătate. Aceste probleme l-au făcut să tragă chiulul de pe rețelele de social media și să se preocupe mai mult de sănătatea sa. Chiar el a fost cel care a vrut să le explice fanilor lui ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Zanni a declarat că s-a preocupat intens de sănătatea sa și de carieră. El pregătește multe proiecte mari pe plan muzical. În ceea ce privește sănătatea sa, artistul a declarat că are o bacterie în sânge și că se află sub un tratament puternic pentru a-l pune rapid pe picioare.

Am fost numai pe drumuri, trebuie să fac niște analize, pentru că ce am eu pe piele sunt niște infecții. Am o bacterie în sânge, dar nu e ceva grav, trebuie să iau antibiotic. Am dat o groază de bani pe analize, oricum banii pe care i-am câștigat, i-am câștigat datorită vouă și am de unde să plătesc.„, a declarat Zanni.

Zanni, declarație emoțioantă în urma competiției. Ce regretă artistul

Zanni a povestit în cadrul unui vlog experința trăită la Survivor și care sunt momentele pe care le regretă din cadrul acesteia. El a precizat că vrea să dea cărțile pe față și să facă o serie de dezvăluiri despre lucrurile care s-au întâmplat în spatele camerelor de filmat.

Vreau să fac niște serii în care să vă dezvălui chestii de la Survivor pe care nu le-ați auzit sau nu le știați, vreau să râdem împreună și să dăm cărțile pe față. Gata cu vrăjeala. Am foarte multe surprize pentru voi, au început cântările. Mi s-au deschis niște porți. Mi-e rușine de multe momente pe care le-am avut la Survivor și destul de târziu, dar nu prea târziu, mi-am dat seama că trebuie să fiu profesionist cu cei din jurul meu. Toți căutau să mă penalizeze, pentru momentele mele de sinceritate. În momentele în care eu am exagerat, așa a zis lumea, că am exagerat, dar eu nu am exagerat, au fost momente de sinceritate. Au ieșit demonii din mine și am răbufnit. Mie nu îmi vine să cred ce șerpalăi erau acolo. Oameni care aveau o vârstă, care puteau să fie părinți și bunici, se comportau libidinos, iar eu eram șocat. Sunt convins că v-a fost scârbă de mine multora. Și mie mi-a fost.„, a spus Zanni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: