Redactia.ro
Home » Monden » Zanni de la Survivor, transformare uluitoare. Cum arată acum, înainte de a intra în competiția Survivor All Stars

Zanni de la Survivor, transformare uluitoare. Cum arată acum, înainte de a intra în competiția Survivor All Stars

GALERIE FOTO (2)

Fanii emisiunii Survivor sunt în extaz, după ce au aflat că o parte dintre concurenți au plecat deja în Republica Dominicană pentru a se acomoda cu atmosfera. Sezonul nou urmează să înceapă la jumătatea lunii ianuarie, dar producătorii au decolat deja către junglă pentru a pregăti cele necesare.

Zanni este unul dintre Faimoșii care a acceptat pentru a doua oară provocarea sportivă dar și mentală, luând decizia să dea piept cu Republica Dominicană. Tânărul și-a adjudecat în trecut marele premiu și este hotărât să lupte din nou, cu mai multă îndârjire, pentru a-l obține și a doua oară.

Transformarea uluitoare a lui Zanni, înainte de a pleca în Republica Dominicană

Fostul protejat al lui Alex Velea nu a lipsit de pe rețelele de socializare în ultima perioadă, motiv pentru care fanii au putut observa cu ușurință cât de mult s-a schimbat de la prima apariție pe sticlă. Dacă atunci era doar un puști „piele și os”, acum lucrurile s-au schimbat radical.

În imaginile postate pe rețelele de socializare se poate observa că Zannidache a tras de fiare în ultima perioadă, tocmai de aceea s-a umplut foarte repede de mușchi. Domnișoarele sunt acum în extaz, iar pozele la bustul gol îl ajută să atragă noi admiratoare.

TJ Milez, mesaj neașteptat înainte de a pleca la Survivor All Stars

TJ Milez a avut parte de un 2023 de poveste, iar partenera sa, Francisca i-a fost alături. Artistul a devenit tată pentru prima dată, tocmai de aceea i-a fost destul de greu să se despartă de cei dragi și să plece în Republica Dominicană. Chiar și așa, Faimosul este hotărât să câștige marele premiu cu orice preț.

„Revelionul, anul ăsta, a fost unul scurt, că m-am pregătit de Survivor. Și, în același timp, au existat și niște obligații profesionale, cum ar fi evenimente și cântări. Dar avem norocul de Revelion, că orice ar fi, oriunde ar fi, îl facem împreună și asta este big blană, cap-coadă. În anul nou am intrat cu visele aliniate perfect, știm exact unde vrem să ajungem.

Atât timp cât suntem perseverenți și muncim pentru visele noastre, potențialul nostru e mare și știm că putem să facem tot ce ne dorim. Anul acesta este încă un an care o să ne aducă mai aproape de locul unde trebuie să ajungem în viitor.

Intrăm cu puterea atracției și legea manifestării în noul an, să luăm tot, cap-coadă, sus-jos! Și ce așteptări am de la sezonul All Stars?! Să câștig tot, de aia plec la Survivor All Stars, să câștig, să vin cu trofeul acasă. Asta o să se întâmple acolo, asta este în mintea mea setat”, a declarat Faimosul TJ Milez înainte de plecarea la Survivor All Stars, potrivit Cancan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: