Redactia.ro
Home » Monden » Zanni, declarații despre părinții biologici. „Nu este o femeie prea conștientă de realitatea în care ne aflăm”

Zanni, declarații despre părinții biologici. „Nu este o femeie prea conștientă de realitatea în care ne aflăm”

Ce tarif are acum Zanni.

Zanni este în centrul atenției mondene de când a câștigat marele premiu de la Survivor România. Artistul a luptat mult pentru cariera pe care o are acum. Mulți îl știu de la televizor, dar nu toți îi știu povestea de viață. 

Zanni, primele declarații despre părinții biologici

Zanni a trăit o copilărie grea după ce părinții l-au abandonat într-un centru de plasament și au plecat în Grecia. Acesta a îndurat clipe grele și zile în care nu mânca nimic. Cu greu a reușit să răzbească în viață. Subiectul famileii este unul foarte sensibil pentru el, drept urmare nu l-a abordat până acum. Cântărețul nu a mai vorbit niciodată despre părinții săi biologici, dar recent a acordat un interviu pentru viva.ro unde a dat detalii despre mama și tatăl său. Artistul a spus că nu îi poate judeca pe cei doi care i-au dat viață deoarece mama sa are probleme mintale, iar tatăl său e posibil nici să nu știe de existența sa.

Zanni a povestit că are amintiri vagi cu ai săi. Un lucru pe care și-a aduce aminte este momentul în care mama sa a venit să îl vadă pe vremea când avea 13 ani și i-a adus cadou o pereche de ghete pentru un copil de 5 ani. Acesta a spus că este ferm convins că ai săi ar fi foarte mândri de el dacă i-ar vedea evoluția și ar conștientiza-o.

Știu câte ceva doar despre mama. Nu este o femeie prea conștientă de realitatea în care ne aflăm. Mi-a făcut cadou la 13 ani niște ghetuțe pentru un copil de 5 ani, atât credea că am. Nu o pot judeca pe mama, nu mă gândesc niciodată că m-au lăsat. Mama trăiește pe altă planetă, pe tata nu îl știu și nici nu cred că știe prea multe despre existența mea, dacă mai trăiește. Sunt convins că ar fi mândri de mine, că plâng în cazul în care ar fi conștienți de mine, de ce am realizat.

Dar nu cred că se uită sau sunt conștienți de mine și m-am împăcat cu ideea asta. M-am născut pierzător și m-am împăcat cu faptul acesta… Dacă ar veni mama la mine să mă salute, nu aș avea nimic să îi reproșez, dar nici nu aș avea ce să îi spun. Mi-ar fi plăcut să am o familie, să am mama lângă mine, să mă mângâie, să îmi facă pachet pentru școală. Nu pot să recuperez ce mi-a lipsit cu femeia care îmi este mamă doar de sânge„, a spus Zanni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: