Redactia.ro
Home » Monden » Zanni, ghinionist în dragoste: ,,Prea parfumată, prea elegantă, prea așa… dar ea era ultima necăjită’’

Zanni, ghinionist în dragoste: ,,Prea parfumată, prea elegantă, prea așa… dar ea era ultima necăjită’’

Zanni, ghinionist în dragoste

Zanni speră să-și găsească sufletul pereche, dar se pare că nu a avut prea mult noroc în dragoste. Iată cum s-a terminat ultima sa experiența in dragoste! 

Zanni, ghinionist în dragoste 

Zanni susține ca a încearcat sa se implice într-o relație amoroasă, însă fără succes, tânăra s-a dovedit a fi contrar așteptărilor lui:

Am ieșit cu o fată de 21 de ani zilele astea. De obicei nu ies cu fete așa mici (…) La prima întâlnire, exact ce se întâmplă cu multe gagici, se dau ceea ce nu sunt ele. (…) S-a dat tipa asta ceea ce nu este. Prea parfumată, prea elegantă, prea așa… dar ea era ultima necăjită. Fata asta nu știa să facă absolut nimic”, a spus Zannidache pe rețelele de socializare.

Zanni: ,,S-a dat ceea ce nu e și multe se dau ceea ce nu sunt’’

Zanni recunoaște ca a apreciat foarte mult la fata cu care a încercat sa aibă o relațiede durată, inteligența emoțională specifică unui om care a trecut prin greutățile vieții, dar nu a putut să treacă peste faptul că fata respectivă voia să aibă parte de validare și ,,se dădea ceea ce nu era”:

„Mi-a plăcut, era așa drăguțică, dar nu era suficient. Să fii drăguțică merge la prima întâlnire, la a doua, a treia, trebuie să arăți că știi mai multe. În fine, ne-am văzut și a doua oară și a treia oară. Deja a patra zi își arăta niște fețe. Fețe de cizmă.

Mi-a plăcut că în prima zi mi-a spus că a fost adoptată de la cămin și am simțit că avem ceva în comun, numai că eu nu am fost adoptat, dar înseamnă că avea și ea acel ceva, strălucirea aia, omul ăla care nu are părinții lui, inteligența aia emoțională pe care nu o vezi la toată lumea, asta e frumos.

A început să spună unor tovarăși că a băgat 10.000 de euro la aparate. (…) Că ea fumează în fiecare seară, asta îmi spunea ea mie, că parcă eu asta voiam să aud. Ea credea că e calificată că-mi zice treburile astea. Concluzie?! S-a dat ceea ce nu e și multe se dau ceea ce nu sunt pe Instagram, peste tot. Toate sunt prea fandosite, dacă le scoți față în față, și nu doar femeile, și bărbații … Povestea s-a încheiat, că asta a început să mă înjure.” a mai spus Zanni pe contul personal de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: