Redactia.ro
Home » Monden » Zanni, în pericol de eliminare de la Survivor. Faimosul a încălcat regulamentul: „Luăm o decizie…”

Zanni, în pericol de eliminare de la Survivor. Faimosul a încălcat regulamentul: „Luăm o decizie…”

Decizia la care nimeni nu se aștepta! Faimosul care a fost desemnat săptămâna trecută favoritul publicului de către fanii emisiunii, Zanni, este acum în pericol de eliminare de la Survivor România 2021.

După consiliul de urgență care a adus vestea neașteptată că Faimosul Cătălin Moroșanu părăsește competiție din motive medicale, o altă decizie fulger lovește tabăra vedetelor de la Survivor.

“Cu siguranță plecarea lui Cătălin Moroșanu îi va afecta clar pe Faimoși pentru că, așa cum am zis, el este un lider cu adevărat.”, a declarat la testimoniale preferatul publicului din echipa Războinicilor, Albert.

Zanni, în pericol de eliminare de la Survivor

Zanni este Faimosul care acum se află în pericol de eliminare de la Survivor. Decizia ar urma să fie luată pentru că acesta ar fi  încălcat regulamentul, după cum a anunțat  prezentatorul Dan Pavel.

Totodată, chiar Zanni ar fi cel care a recunoscut încălcarea făcută.

Zanni, pentru că tocmai ai recunoscut că ai încălcat regulamentul, deși știai că nu se poate și nu e voie, o să luăm o decizie în zilele următoare și o să îți comunicăm această decizie, este anunțul făcut de Daniel Pavel.

Zanni și Elena Marin, nou conflict

Primul joc de imunitate al săptămânii aduce și un nou conflict între Zanni și Elena Marin.

“Iubirea a murit, respectul a murit și a început strategia. Și Zanni și Elena… Acolo s-au produs doi ghețari! BUM!”, a declarat despre acest moment Faimoasa Irisha.

Tot conflictul ar fi început de la niște păreri contra legate de strategia de joc din tarăba roșie a Faimoșilor.

“Zanni: Eu cred că și dacă joacă Sindy, ar trebui să o iei pe Vera.

Elena Marin: Dacă aș juca cu Vera și se întâmplă să pierd, cu siguranță ar avea un argument să se ia de mine, să fiu pusă la zid și să fiu taxată.

Zanni: Am zis „vere, tu vorbești acum din întunericul tău, din ignoranța ta, tu nu ești cu echipa, tu mereu ești pe cont propriu!”

Tensiuni și în echipa Războinicilor

Jocul pentru imunitate a stârnit noi tensiuni în și între prieteni vechi de la Survivor România. Războinici Sorin și Starlin au avut la rândul lor un schimb dur de replici.

Tot din tabăra albaștrilor, Sindy a reușit să o enerveze pe faimoasa Raluca Dumitru. Și cele două au avut un schimb de replici, în timpul jocului pentru prima imunitate a săptămânii.

“Sindy: Irisha nu știe! Hai, Maria!

Raluca Dumitru: Poate te iau de cozile alea de te duc în pădure!

Sindy: Sau poate că nu!

Raluca Dumitru: Hai să vedem cum e!”