Redactia.ro
Home » Știri » Zanni, planuri mari cu premiul de la Survivor All Stars, în caz că va câștiga. „Am planul ăsta din vara anului 2023”

Zanni, planuri mari cu premiul de la Survivor All Stars, în caz că va câștiga. „Am planul ăsta din vara anului 2023”

Zanni, planuri mari cu premiul de la Survivor All Stars, în caz că va câștiga

Competiția Survivor All Stars se apropie de momentul culminant, iar în doar câteva ore, marele câștigător va fi desemnat. Anul acesta, trei concurenți puternici au ajuns în finală, printre care se numără și Zanni, câștigătorul ediției Survivor 2021. În confruntarea finală, Zanni intră încrezător, sperând că a convins publicul să-l susțină și având deja planuri pentru premiul în valoare de 100.000 de euro, în cazul în care va câștiga.

Finala Survivor All Stars

În această seară, 30 mai, va avea loc marea finală a competiției Survivor All Stars. Cei trei finaliști care și-au asigurat locul sunt Zanni, Iancu Sterp, și Andrei Ciobanu. Aceștia așteaptă nerăbdători deznodământul, știind că unul dintre ei va pleca acasă cu premiul de 100.000 de euro. Rămâne de văzut cine va fi câștigătorul Survivor All Stars.

În ultima ediție Survivor All Stars, difuzată miercuri, 29 mai, cei trei finaliști și-au câștigat locurile în finală. În jocul semifinalei, Zanni a acumulat șase puncte, devenind primul finalist al acestui sezon. Iancu Sterp a fost următorul care și-a asigurat locul în lupta pentru marele premiu, urmat de Andrei Ciobanu.

În cazul în care va câștiga din nou marele premiu, artistul deja s-a gândit la ce va face cu banii

Zanni nu are mari emoții pentru marea finală și este împăcat cu parcursul său din cadrul competiției. El susține că a fost cât se poate de corect și de onest și speră că publicul va aprecia acest lucru.  Zanni intenționează să investească cei 100.000 de euro în construcția unei tabere cu cabane la munte, un proiect la care se gândește din vara anului 2023.

„N-am nicio temere, pentru că lumea vede ce e corect și meritele fiecăruia. Greul a fost dus de Faimoși… iar meritele sportive sunt în clasament. E foarte simplu. Cu banii o să dezvolt cea mai frumoasă tabără cu cabane, la munte. Am planul ăsta din vara anului 2023”, a declarat Zanni, potrivit viva.ro.

Zanni crede că merită să câștige Survivor All Stars pentru că a fost cel mai transparent și onest concurent, având și performanțe sportive remarcabile. Cu toate acestea, artistul nu este 100% încrezător în șansele sale și recunoaște că adversarii săi au și ei puncte forte.

„Merit să fiu aici pentru că sunt cel mai transparent personaj de la televizor. Nu caut să mint publicul, mă arăt cum sunt și învăț din greșeli mereu. Punctele forte ale adversarilor mei sunt doar familiile lor, care evident țin cu ei, implicit vor să-mi pună mie piedici. Punctele lor slabe sunt rezultatele din competiție”, a mai spus Zanni.

Toți cei trei finaliști au susținători puternici

Zanni a fost un competitor puternic încă de la începutul competiției. Experiența sa anterioară la Survivor i-a oferit un avantaj, iar determinarea și perseverența l-au ajutat să ajungă din nou în finală. De-a lungul sezonului, Zanni a dovedit că este capabil să facă față oricărei provocări, fiind un exemplu de tenacitate și spirit de luptă.

Iancu Sterp a fost și el un concurent de temut. Cu o condiție fizică excelentă și o mentalitate de învingător, Iancu a reușit să câștige multe probe și să își asigure un loc în finală. Abilitățile sale sportive și strategia de joc l-au transformat într-un adversar redutabil.

Andrei Ciobanu a demonstrat că poate concura la cel mai înalt nivel. Determinarea și dorința de a câștiga l-au motivat să lupte până la capăt. Performanțele sale în competiție au fost impresionante, iar locul în finală este bine meritat.

Publicul a urmărit cu sufletul la gură evoluția concurenților și așteaptă cu nerăbdare să vadă cine va fi câștigătorul Survivor All Stars. Fiecare dintre cei trei finaliști are susținători puternici, iar voturile acestora vor juca un rol crucial în determinarea câștigătorului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: