Redactia.ro
Home » Monden »  Zanni și Ana Porgras sunt, de fapt, iubiți? Adevărul din spatele relației dintre cei doi Faimoși de la Survivor All Stars

 Zanni și Ana Porgras sunt, de fapt, iubiți? Adevărul din spatele relației dintre cei doi Faimoși de la Survivor All Stars

 Zanni și Ana Porgras sunt, de fapt, iubiți? Adevărul din spatele relației dintre cei doi Faimoși de la Survivor All Stars

Relațiile dintre concurenți sunt mereu subiecte fierbinți de discuție la Survivor All Stars, însă, uneori, ceea ce pare evident poate ascunde mai mult decât întâlnește ochiul. Astfel, în lumina speculațiilor care au înconjurat mereu apropierea dintre Zanni și Ana Porgras de la Survivor All Stars, dezvăluim adevărul despre legătura celor doi! Iată detaliile!

 Zanni și Ana Porgras sunt, de fapt, iubiți

De la prima lor apariție împreună în cadrul Survivor România, cei doi au fost în centrul atenției, privindu-se cu o apropiere ce a generat tot felul de presupuneri. Iar acum, în cadrul concursului, această apropiere a devenit mai evidentă ca niciodată.

Se pare că drumurile lor s-au intersectat din nou în Republica Dominicană, unde au revenit pentru a face față unor noi provocări alături de alți concurenți valoroși. În cadrul acestei competiții, relația lor a fost subiect principal pe social-media, stârnind curiozitatea și speculațiile fanilor.

Adevărul din spatele relației dintre cei doi Faimoși de la Survivor All Stars

Pe durata competiției, Zanni și Ana Porgras au fost observați ca fiind mai apropiați ca niciodată. Gesturi aparent banale, cum ar fi un masaj, au generat însă multe întrebări cu privire la natura relației lor. Deși în trecut au negat orice implicare romantică, comportamentul lor din cadrul Survivor All Stars pare să indice altceva, potrivit Cancan. 

În timp ce Ana Porgras a postat pe rețelele de socializare imagini cu presupusul ei iubit pentru a pune capăt speculațiilor, Zanni a recunoscut în trecut că a simțit atracție pentru Ana, chiar dacă nu a fost suficient de puternică pentru a declanșa o relație. Cu toate acestea, gesturile lor din cadrul competiției arată că între ei există ceva mai mult decât o simplă prietenie.

Astfel, deși nu avem dovezi concrete care să confirme existența unei relații romantice între Zanni și Ana Porgras, comportamentul lor în cadrul Survivor All Stars indică o legătură specială, care poate fi interpretată în mai multe feluri. Cu siguranță, aceasta va rămâne un subiect de interes pentru fanii emisiunii și pentru telespectatorii care urmăresc cu atenție evoluția lor în competiție.

 

Sursa foto: Cancan

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: