Redactia.ro
Home » Știri » Zelenski și-a prevazut soarta acum 18 ani. Ce glume făcea despre Vladimir Putin

Zelenski și-a prevazut soarta acum 18 ani. Ce glume făcea despre Vladimir Putin

Zelenski și-a prevazut soarta acum, 18 ani.

Zelenski și-a a prevazut soarta acum, 18 ani. Înainte de a deveni președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski își exprima dorința de a deveni conducător al țării în spectacolele sale de stand-up. Deși au fost făcute în glumă, se pare că soarta a fost de partea sa. Ce glume făcea liderul Ucrainei pe seama lui Vladimir Putin?

Zelenski și-a prevazut soarta acum 18 ani. Ce glume făcea despre Vladimir Putin

În urmă cu mai bine de trei ani, Volodimir Zelenski era unul dintre cei mai populari actori de comedie din Ucraina. În spectacolele sale de stand-up, Zelenski își exprima dorința de a deveni conducător al țării sale. Ei bine, soarta a fost de partea sa, iar în 2019, Volodimir Zelenski avea să devină președintele Ucrainei. Într-un număr de stand-up din 2016, când conflictul din Donbas era o temă complicată în orice discuție la nivel politic între Rusia și Ucraina, Zelenski spunea că Putin are interese mari legate de Ucraina. „Avem o țară frumoasă, la noi totul este frumos, chiar și politica e frumoasă. Dacă până la Maidan ne furau hoții, în prezent asta o fac băieții frumoși, educați, bine îmbrăcați și frumos pieptănați. Toți în Parlament se plimbă, se bucură. Dar să vedeți ce economie avem! Nu orice model se poate mândri cu așa un posterior. Totuși noi mergem spre Europa și asta este o frumusețe!”, a glumit Zelenski.

De asemenea, președintele Ucrainei a făcut și o glumă la adresa Alinei Kabaeva, presupusa iubită a lui Putin. „Noi toți spunem că „Putin este un nerușinat și că s-a legat de Ucraina”. Da poate nu întâmplător? Poate pentru că Ucraina este o frumusețe (o compară cu o fată frumoasă). El pur și simplu a îndrăgit-o. Și dacă ne uităm la comportamentul lui, cred că o place mai mult decât pe Kabaeva”.

În cadrul unei conferinte de presă din februarie 2022, susținută împreună cu președintele Franței, Emmanuel Macron, Vladimir Putin a făcut o declarație surprinzătoare. „Kievul ba spune că va respecta acordul, ba că asta le va distruge țara. Și președintele actual a declarat de curând că un punct din acordul de la Minsk nu îi convine. Ei, îți place, nu-ți place, rabdă, frumoasa mea! Trebuie respectat. Nu există altă cale”, a spus Vladimir Putin.

Ucraina rezistă eroic după șapte zile

Rusia a invadat Ucraina joi, pe 24 februarie. Ucrainenii au fost luați prin surprindere de bombardamentele rușilor, fugind speriați din calea războiului. În ultimele șapte zile de la începerea războiului, în România, au intrat peste 100.000 de refugiați ucraineni.

Majoritatea dintre aceștia vor tranzita către alte state, în timp ce alții vor să rămână pe teritoriul nostru. Serghei Lavrov, ministrul de externe rus a declarat că, în cazul în care ar avea loc un al treilea război mondial, acesta ar implica arme nucleare și ar fi distructiv. Lavrov a spus că Rusia, care a lansat săptămâna trecută ceea ce numește o operațiune militară specială împotriva Ucrainei, s-ar confrunta un pericol real dacă Kievul ar dobândi arme nucleare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: