Redactia.ro
Home » Horoscop » Zodia afectată de Mercur Retrograd în luna august! Nativii trebuie să stea cu ochii în patru

Zodia afectată de Mercur Retrograd în luna august! Nativii trebuie să stea cu ochii în patru

Zodia afectată de Mercur Retrograd în luna august! Nativii trebuie să stea cu ochii în patru

Iată zodia afectată de Mercur Retrograd în luna august! Nativii trebuie să stea cu ochii în patru! Află ce ți-au rezervat astrele în funcție de zodie!

Zodia afectată de Mercur Retrograd în luna august

Mercur Retrograd, fenomenul în care planeta comunicării pare să se miște înapoi pe cer, are impact asupra tuturor semnelor zodiacale. Cu toate acestea, în luna august, un semn zodiacal în special va fi foarte afectat: Gemenii. Iată o privire de ansamblu asupra a ceea ce fiecare semn ar putea aștepta, cu accent special pe Gemeni.

Nativii trebuie să stea cu ochii în patru

Berbec

În timp ce Berbecii pot simți o ușoară neliniște în timpul Mercur Retrograd, impactul asupra lor va fi minim comparativ cu Gemenii. O revizuire a proiectelor și comunicare clară pot ajuta.

Taur

Taurii vor dori să fie prudenți cu finanțele lor în această perioadă. Însă, iarăși, nu vor fi atât de afectați ca Gemenii.

Gemeni

Gemenii sunt semnul zodiacal care va fi cel mai afectat în luna august de Mercur Retrograd, deoarece sunt guvernați de Mercur. Comunicarea, tehnologia și călătoriile pot fi serios perturbate. Este esențial pentru nativii Gemeni să fie foarte atenți în această perioadă:

Comunicare: Claritatea și răbdarea sunt vitale. Verificați orice comunicare scrisă.

Călătorii: Planificați cu atenție și pregătiți-vă pentru întârzieri.

Rac

Racii pot fi sensibili la schimbări în relațiile lor în această perioadă, dar nimic comparativ cu impactul asupra Gemenilor.

Leu

Pentru Lei, acesta poate fi un moment de reflecție asupra carierei, dar atenția specială acordată de Mercur Retrograd rămâne asupra Gemenilor.

Fecioară

Ca și Gemenii, Fecioarele sunt guvernate de Mercur, dar impactul nu va fi la fel de pronunțat. O revizuire a rutinelor zilnice ar putea fi benefică.

Balanță

Balanțele ar putea să reevalueze relațiile lor, dar nu sunt în centrul atenției Mercurului Retrograd ca Gemenii.

Scorpion

Scorpionii sunt îndemnați să fie atenți la finanțe, dar nu vor experimenta dificultățile de comunicare și de călătorie ca Gemenii.

Săgetător

Săgetătorii ar putea să simtă nevoia de a se reconecta cu valorile lor interioare, dar impactul asupra Gemenilor rămâne unic.

Capricorn

Capricornii vor trebui să fie conștienți de echilibrul dintre muncă și viața personală, dar aceasta nu va aduce provocările pe care Gemenii le vor întâlni.

Vărsător

Vărsătorii ar putea să reevalueze obiectivele de grup, dar atenția Mercur Retrograd este îndreptată către Gemeni.

Pești

Peștii vor fi îndemnați să își analizeze visele și dorințele, dar Gemenii rămân semnul zodiacal în atenția specială a Mercurului Retrograd.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: