Redactia.ro
Home » Stil de viață » Zodia care îi păcălește pe toți. Mihai Voropchievici ne spune la cine să avem mare grijă

Zodia care îi păcălește pe toți. Mihai Voropchievici ne spune la cine să avem mare grijă

Mihai Voropchievici este unul dintre cei mai cunoscuți numerologi din țară, ale cărui previziuni sunt luate în serios de către cei care cred în această artă. Astrologul a vorbit acum despre cea mai manipulatoare zodie, la care ar trebui să avem mare grijă. De acești nativi trebuie să ne ferim.

Zodia care ne manipulează pe toți

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici știe care sunt zodiile pe care ar trebui să le ținem aproape, deoarece sunt oamenii care ne pot schimba viața, dar și care sunt cele de care trebuie să scăpăm cât mai repede, pentru că nu au deloc cele mai bune intenții.

Vezi și: Cum recunoști un om care va fi miliardar, după trăsăturile feței. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au explicat care sunt detaliile ce îi dau de gol

Aflăm de la specialist că Gemenii sunt printre zodiile care nu au scrupule și sunt dispuși să facă lucruri de care nu sunt capabili. Cei născuți sub acest semn zodiacal pot deveni extrem de periculoși când își doresc ceva cu adevărat.

Deși par empatici, ei își doresc, de fapt, să știe că oamenii le știu de frică, îi respectă și sunt mereu dispuși să facă orice pentru ei. Oricât ar părea ei de gingași și prietenoși, fac ei ceva și scot la iveală latura lor rea, căreia nu poți să îi faci față.

”Geamănul este omul care e chirurgul. Cu privirea disecă omul, îl analizează, îl întoarce pe dos, pe faţă, dar fără să aibă remuşcări. E periculos dacă îşi doreşte, de multe ori. Cu disecarea nu face altceva decât să îl provoace pe cel din faţă şi să îşi arate răutatea din el.

Cât ar fi el de zglobiu, de simpatic şi de empatic, câteodată trebuie să scoată nişte răutăţi din el. E tare satisfăcut atunci când îi face pe toţi să se teamă de el. Dacă vede că e tratat cu respect, că i se acordă mai multă încredere nu va face toate aceste lucruri”, spune Mihai Voropchievici.

Acești nativi ne pot păcăli la orice pas

Mai este o zodie cu un comportament apropiat de cel al Gemenilor. Racii nu stau nici ei departe, pentru că încearcă să pară neajutorați, dar îi pot păcăli pe toți și sunt demni de fapte care nu le aduc deloc cinste. Sunt atât de eleganți, încât reușesc să te prostească fără ca măcar să îți dai seama.

Le place mult să facă pe victimele, deși nu sunt deloc slabi. Au o putere de convingere mare și te duc foarte ușor de nas.

”Toţi spune despre Rac că e mic, că e neajutorat, amărât. De multe ori, consideri că e vrednic de disperţ. V-aţi înşelat. Sub carapace e atât de şiret şi inteligent încât te prinde, te manipulează şi te foloseşte, îţi ia totul. Mută totul în favoarea lui.

Dând senzaţia că e neajutorat, te-ai deschis în faţa lui, te-a prins, iar toate calităţile ale Racului, care sunt sub forma de necăjit, amărât, sunt înşelătoare şi le foloseşte cu brio şi obţine exact ceea ce îşi doreşte de la persoana respectivă. Are în schimb o mare eleganţă în a se folosi de asemenea atuuri”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: