Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum recunoști un om care va fi miliardar, după trăsăturile feței. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au explicat care sunt detaliile ce îi dau de gol

Cum recunoști un om care va fi miliardar, după trăsăturile feței. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au explicat care sunt detaliile ce îi dau de gol

Cum recunoști un om care va fi miliardar, după trăsăturile feței. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au explicat care sunt detaliile ce îi dau de gol

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici fac cele mai impresionante dezvăluiri și predicții, iar una dintre cele mai atractive este cea care ne ajută să ne dăm seama cum sunt oamenii. Există anumite semne ale feței care îi dau de gol pe oamenii care vor deveni milionari și se vor bucura de o situație financiară impresionantă.

Buzele și fruntea spun totul despre un viitor miliardar

Unii oameni sunt pur și simplu înzestrați cu noroc, dar nu știu acest lucru până când nu sunt puși în fața faptului împlinit. Se pare, însă, că îi putem recunoaște foarte ușor pe oamenii care vor putea deveni miliardari în viitor, iar fruntea și buzele lor spun totul despre această situație la care toți visează.

Vezi și: Ce să ții mereu în portofel, ca să atragi banii. Lidia Fecioru a dezvăluit trucul care aduce în viața ta bogăția

Conform Lidiei Fecioru și lui Mihai Voropchievici, ne putem da seama dacă o persoană este norocoasă doar uitându-ne la chipul ei. Specialista spune că fruntea este prima zonă la care trebuie să ne uităm, pentru că aceasta chiar este un semn al bogăției pentru cei care s-au născut însemnați.

Se pare că cei care au o frunte lată, proeminentă, sunt oamenii care vor da lovitura în bani și afaceri. Se pare, însă, că semnele de pe față precum alunițele, mai ales cele situate în centrul frunții, sunt cele ce indică probleme din punct de vedere financiar.

„Ar fi bine să nu îndrepți nici riduri, nici nimic. Există și oameni care au alunițe. Cele care nu aduc un echilibru sunt alunițele care se află pe centrul frunții sau în centrul ochilor. Se spune că nu e bine să le avem, pentru că nu aduc noroc”, a spus Lidia Fecioru.

Cum recunoști un viitor miliardar

Un alt detaliu care indică totul despre un om bogat sunt obrajii, care trebuie să fie proeminenți, dar și buzele, care sunt cărnoase și au o despicătură adâncă pe mijloc, așa cum susține numerologul Mihai Voropchievici.

Cei care au bărbia ridicată, sau au o gropiță în bărbie se pot declara și ei oameni norocoși din punct de vedere material. Tot Mihai Voropchievici spune că oamenii ce vor avea succes în viață și vor reuși pe plan material au urechi mici, dar cu un lob proeminent, ce poate fi observat foarte ușor.

Portrivit numerologului Mihai Voropchievici, persoanele care se nasc cu o aluniță în frunte nu au cale de mijloc. Acestea sunt condamnate să ducă o viață modestă. Persoanele cu un ten curat, fără semne, acelea vor da lovitura.

„Omul care are acea aluniță din naștere, nu are cale de mijloc – ori e negativ, ori e pozitiv. Dacă se mai naște și într-un an cu 0 sau 1, an de metal te ‘taie în două”, a subliniat Mihai Voropchievici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: