Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ajutor de la Lidia Fecioru pentru persoanele urmărite de ghinion. Obiectul banal pe care trebuie să îl poarte ca să atragă norocul: „Sunt acele…”

Ajutor de la Lidia Fecioru pentru persoanele urmărite de ghinion. Obiectul banal pe care trebuie să îl poarte ca să atragă norocul: „Sunt acele…”

GALERIE FOTO (4) Ajutor de la Lidia Fecioru pentru persoanele urmărite de ghinion. Obiectul banal pe care trebuie să îl poarte ca să atragă norocul: "Sunt acele..."

Unii dintre noi au foarte mare ghinion și caută tot felul de metode pentru a scăpa de el și a atrage norocul în viața lor. Lidia Fecioru, celebrul bioenergoterapeut al României, a enumerat câteva dintre trucurile la care putem apela dacă vrem să alungăm din jurul nostru energiile negative. Trucul este simplu și avem nevoie de un obiect banal.

Lidia Fecioru recomandă: pietrele prețioase alungă ghinionul!

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a enumerat câteva pietre prețioase și semi-prețioase, pe care le putem folosi drept talisman. Sunt foarte răspândite și se găsesc la majoritatea bijuteriilor, iar cele mai multe dintre ele au și un preț accesibil. Sunt mulți oameni care cred în puterea și energia acestor obiecte speciale, iar specialistul ne recomandă să le purtăm când simțim că ceva nu merge bine.

De la Lidia Fecioru aflăm că cele mai faimoase pietre ce fac minuni sunt opalul, jadul, piatra lunii, agathul, turmalinul și turcoazul. Sunt potrivite pentru cei care au nevoie de ajutor în ceea ce privește relațiile de iubire, comunicare și familie. Agathul este una dintre pietrele care se găsesc în verighetele mirilor și care aduc înțelegere și iubire într-un cuplu. Se găsește în toate magazinele de specialitate, unele oferind chiar consiliere în alegerea bijuteriilor.

Lidia Fecioru spune că jadul este una dintre cele mai bune pietre semiprețioase, pentru că are puterea de a ține departe de un cuplu energiile negative. Cele mai întâlnite obiecte sunt cele chinezești, pe care e bine să le așezi chiar în camera în care dormi sau la intrarea în casă.

„Să nu uităm că aduce și bogăție. Sunt acelea broscuțe și figurine din jad pe care le vedem mai ales în China”, a declarat Lidia Fecioru.

Pietre prețioase pe care oricine trebuie să le aibă

Opalul este talismanul norocos al oamenilor născuți în luna octombrie și are un efect miraculos. Este cunoscut și ca piatra seducției, care ajută persoanele care le poartă să aibă o legătură cu totul specială.

Turmalinul este piatra sacră a indienilor, care aduce stabilitate în cuplu. Aceștia o purtau pentru a avea noroc, în special femeile, cărora le asigura fertilitatea. Aduce compasiune, echilibru, serenitate, pasiune în dragoste. Foarte benefic este și pentru colegii de muncă, pe care îi apropie și îi ajută să colaboreze mai bine.

Turcoazul este și el o alegere bună dacă vrei să atragi în viața ta înțelegerea și energiile bune. Este cea mai veche piatră, considerată simbolul iubirii, al prieteniei și se spune că face minuni pentru două persoane certate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: