Redactia.ro
Home » Știri » Băutura miraculoasă care contribuie la creșterea fertilității. Lidia Fecioru a dezvăluit rețeta

Băutura miraculoasă care contribuie la creșterea fertilității. Lidia Fecioru a dezvăluit rețeta

GALERIE FOTO (3) Lidia Fecioru

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a fost din nou prezentă în platoul unei emisiuni de la Antena 3 CNN și a vorbit despre beneficiile pe care le are consumul unei anumite legume asupra organismului. Conform Lidiei Fecioru, sfecla are numeroase proprietăți, între care se numără și capacitatea de a crește feertilitatea.

Băutura care contribuie la creșterea fertilității. Lidia Fecioru a dezvăluit rețeta

Lidia Fecioru a dezvăluit care este băutura, din ingrediente sută la sută naturale, care poate fi de ajutor cuplurilor care intenționează să-și mărească familia. Potrivit Lidiei Fecioru, o băutură care are ca ingredient principal sfecla roșie ar putea contribui considerabil la creșterea fertilității.

bautura sfecla
Lidia Fecioru a vorbit despre beneficiile pe care le are sucul de sfeclă asupra organismului

„Noi nu prea băgăm de seamă cât de benefică este sfecla roşie. Sfecla roşie este bună pentru îmbunătăţirea calităţii sângelui, pentru curăţarea ficatului, mai ajută şi la eliminarea apei din corp. Totodată, pentru cuplurile care îşi doresc copii, sfecla roşie ajută la îmbunătăţirea performanţei sexuale şi la creşterea producţiei de spermă”, a mărturisit Lidia Fecioru.

Mod de preparare

Lidia Fecioru a dezvăluit cum poate fi preparată băutura respectivă. Nu este deloc dificil, iar ingredientele de care avem nevoie nu sunt numeroase. Sfeclă roșie, apă, oțet și zahăr sunt ingredientele necesare preparării băuturii-minune.

„Se ia 1,5 kg de sfeclă roşie. Se curăţă şi se taie în patru. Cubuleţele de sfeclă se pun la fiert în 2 litri de apă. După ce a fiert un ceas, se adaugă o lingură de zahăr şi una de oţet. Fierbem totul la foc mic. Băutura obţinută o punem la frigider. Se ia câte 30-40 de ml, de 3 ori pe zi, înainte de masă. Mai putem lua şi 2, 3 bucăţele de sfeclă fiartă”, a povestit Lidia Fecioru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: