Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce să ții mereu în portofel, ca să atragi banii. Lidia Fecioru a dezvăluit trucul care aduce în viața ta bogăția

Ce să ții mereu în portofel, ca să atragi banii. Lidia Fecioru a dezvăluit trucul care aduce în viața ta bogăția

Condimentul care sigur te scapă de coșuri! Leacul dezvăluit de Lidia Fecioru: „Trebuie să mestecăm...”

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergeticieni din țară, recunoscut pentru talentul său în domeniu. De data aceasta, specialistul a vorbit despre cum putem atrage prosperitatea la noi în casă și ce trebuie să facem pentru a avea noroc. De altfel, a dezvăluit și ce obiect putem purta pentru a atrage banii.

Obiectul din buzunar, care atrage banii

Celebrul bioenergetician Lidia Fecioru a vorbit despre modalitățile prin care putem atrage bani și bogăție. Există mai multe reguli de care ar trebui să ținem cont dacă vrem să avem prosperitate, iar specialistul a atras atenția asupra lucrurilor pe care trebuie să le respectăm.

Este foarte important ce ținem în buzunar, în portofel. Chiar dacă trăim în era tehnologiei și toată lumea preferă să plătească cu cardul, află că banii Cash atrag prosperitatea. Indiferent de sumă, este bine să ținem în portofel și monede sau hârtii.

Lidia Fecioru spune că energia banului stă chiar în bani, motiv pentru care ar trebui să îi avem asupra noastră mereu.

„Noi avem tendința să folosim doar cardul, daca scuturi pe cineva de picioare nu are un sfanț în buzunar. Și problema este că banii nu mai circulă, or energia banului nu e cardul, ci banul”, spune aceasta.

Cel mai bun ritual, care atrage banii

Lidia Fecioru mai spune că persoanele care doresc să atragă prosperitatea pot să agațe mai mulți bănuți între ei cu șnur. Atenție, însă, unde îi așezi. Agață-i undeva unde să nu treci pe sub ei, nici gând mijlocul casei sau deasupra ușii, pentru că nu are niciun efect.

„Dacă vrei să agăți bănuți legați între ei cu șnur pentru prosperitate, locul trebuie ales cu grijă, pentru că niciodată nu trebuie să treci pe sub ei. Pentru că multă lume îi agață în mijlocul casei sau deasupra ușii. Nu se pun așa!

Nici clopoțeii nu se pun deasupra ușii. Se pun undeva într-o parte și mai mergi, mai dai cu mâna prin ei ca să vină banii”, mai spune aceasta.

Lidia Fecioru a mai spus că este bine ca în casă să avem o masă mai ovală sau rotundă, pentru că energiile circulă și nu au pe unde “să iasă”. Poate fi așezată în oricare cameră, dar în centrul ei, unde sunt cele mai puternice energii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: