Redactia.ro
Home » Horoscop » Zodia care va avea parte de o cumpănă în luna aprilie. Mariana Cojocaru avertizează: vine o perioadă plină de stres

Zodia care va avea parte de o cumpănă în luna aprilie. Mariana Cojocaru avertizează: vine o perioadă plină de stres

3 zodii de femei care miros minciuna de la depărtare! Pe ele nu le duci niciodată de nas

Mariana Cojocaru este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din România. Specialista a făcut previziuni interesante pentru luna aprilie și a făcut un avertisment pentru o zodie: va avea o lună de groază! Acești nativi vor avea de depășit o cumpănă grea, din cauza căreia vor suferi mult.

Zodia care are parte de o cumpănă

Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru luna aprilie și a dezvăluit că una dintre zodii va avea de trecut o cumpănă. Urmează o perioadă dificilă pentru acești nativi, care vor fi supuși unui test extrem de dificil, dar din care vor reuși să extragă o învățătură clară.

Citește și: Zodiile care pot conduce lumea. Ei sunt liderii horoscopului, care fac bani din orice

Conform horoscopului prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, Racii sunt cei care vor traversa o perioadă extrem de dificilă. Planeta Marte este cea care le influențează viața și le-o dă complet peste cap. Efectele acestei se vor resimțit pe toate planurile și le vor da nativilor bătăi mari de cap toată luna.

Racii vor deveni extrem de sensibili, dar se vor strădui să nu le arate slăbiciunea celor din jur. Nativii vor să arate tuturor cât sunt de puternici, deși pe interior poartă un război cu propriile lor gânduri.

”Marte este în Rac și care face aspect de cuadratură, astfel că nativii nu se simt bine. În plus, Racii sunt mult prea sensibili pentru o astfel de forţă. Ei de multe ori și dacă vor să arate că sunt oameni puternici înăuntrul lor, sunt niște oameni foarte vulnerabili. Deci atâta sensibilitate cât poate să existe într-un Rac o să mai vezi la alte zodii de apă”, avertizează astrologul.

Zodia ghiniostă a lunii aprilie

La începutul lunii nu se vor agita prea tare, dar pe parcurs vor observa că  izbucnesc situații neașteptate. Poate fi afectat sectorul familiei, dar și cel profesional. Racii trebuie să fie pregătiți pentru tot ce e mai rău, pentru că săptămânile care urmează nu vor fi deloc roz.

”Prin urmare, Racii sunt descumpăniți, nu știu încotro să facă și cum să facă să recreeze un echilibru, o pace în primul rând lăuntrică cu ei. Exact când au impresia că lucrurile sunt așezate, parcă izbucnește ceva, parcă se întâmplă ceva. În planul familiei, la fel, este afectat, sensibilizat de ceva. Și în planul carierei, al poziției sociale, însemnând carieră, business – apar lucruri importante, studii, străinătate”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: