Redactia.ro
Home » Știri » Zodia căreia îi surâde norocul toamna aceasta. Instinctul o va ajuta

Zodia căreia îi surâde norocul toamna aceasta. Instinctul o va ajuta

Echinocțiul de toamnă are potențialul de a fi un mare punct de evoluție. Veți profita de el? Iată care e zodia căreia îi va surâde norocul în toamna asta.

Încheierea verii pe o notă bună

Pe măsură ce soarele apune vara, vremea și culoarea frunzelor nu vor fi singurele lucruri care se vor schimba. 22 septembrie marchează echinocțiul de toamnă, un eveniment important în calendarul astrologic. În timpul unui echinocțiu, cantitatea de lumină naturală este egală cu cantitatea de noapte – un lucru care se întâmplă doar de două ori pe an. În termeni astrologici, echinocțiul de toamnă marchează momentul în care soarele se mută în semnul Balanței. „În astrologie, echinocțiul de primăvară reprezintă anul nou, iar echinocțiul de toamnă este un punct intermediar. Este un moment în care energia se schimbă radical pentru a ne duce în sezonul următor”, explică astrologul Emily Ridout. „În acest moment, fie te reangajezi, fie te schimbi: Vrei să continui să mergi pe drumul tău sau trebuie să îți schimbi calea?”.

Cum schimbă echinocțiul de toamnă zodiile

Chiar înainte de acest echinocțiu special, Marte va intra și el în Balanță, ceea ce va influența, de asemenea, modul în care fiecare semn zodiacal ar trebui să abordeze restul anului 2021. „Marte ne conduce înainte”, explică Ridout. „Mai mult decât în alte momente, ni se cere să acționăm la acest echinocțiu – mai exact, să acționăm în direcția echilibrului într-un anumit mod”. În timp ce semnul tău solar principal va fi principalul motor în această ecuație, semnul tău de naștere va juca, de asemenea, un rol.

Zodia căreia îi va surâde norocul în toamna asta

Desigur, nu există nimic care să excludă posibilitatea ca norocul să bată cumva la ușa celorlalți, dar iată care sunt semnele zodiacale care au mai multe șanse ca acest lucru să se întâmple acum decât celelalte.

Berbec

Berbecii pot spune cu siguranță adio zilelor liniștite, deoarece această toamnă poate aduce schimbări radicale pentru ei. În curând, Furtuna va bate la ușa ta cu o nouă oportunitate norocoasă, în timpul căreia vei putea descoperi în tine personalitatea până acum adormită, care pune totul într-o altă lumină într-o clipă.

Leu

Pentru Leu, o schimbare norocoasă de circumstanțe poate aduce o nouă oportunitate. Acum puteți face în sfârșit pașii care vor duce în cele din urmă la realizarea visului dumneavoastră. Ușa care i se va deschide în fața sa în această toamnă ar putea însemna ușa către o lume nouă, în care își poate găsi în sfârșit bucuria și dragostea adevărată, dar poate și dragostea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: