Redactia.ro
Home » Horoscop » Zodia toxică a horoscopului! Cristina Demetrescu avertizează: evit-o în luna martie!

Zodia toxică a horoscopului! Cristina Demetrescu avertizează: evit-o în luna martie!

Zodia toxică a horoscopului! Cristina Demetrescu avertizează: evit-o în luna martie!

Cristina Demetrescu este una dintre cele mai cunoscute astroloage de la noi din țară. Specialista face unele dintre cele mai interesante previziuni, iar de data aceasta vine cu un avertisment pentru toți oamenii: feriți-vă de această zodie! În luna martie se transformă într-o persoană toxică, pe care ar fi bine să o evităm.

Zodie toxică a lunii martie

Cristina Demetrescu anunță schimbări radicale de atitudine în cazul unei zodii, care ajunge de nerecunoscut. Deși în ultima vreme nu a avut probleme, luna aceasta se transformă într-un adevărat vampir energetic, în compania căruia nu ar trebui să stai prea mult, dacă nu vrei să te umpli de energi negative.

Cristina Demetrescu spune că nativii unei zodii devin de-a dreptul plini de ei, se cred atotștiutori și deja se îndreaptă către o ipocrizie greu de suportat. Au impresia că doar ce spun și cred ei este adevărat, în timp ce toți ceilalți se înșală și nici măcar nu ar avea dreptul să vorbească dacă sunt ei prin preajmă.

De la astrolog aflăm că acești nativi vor avea mai multe derapaje spirituale, pe care cei din jur nu ar trebui să le tolereze. Sunt șanse mari ca cei dragi să se îndepărteze de ei luna aceasta.

Zodia pe care să o evităm

Este vorba despre nativii Săgetători, care încep să se schimbe și să devină insuportabili. Au multe de zis, chiar și atunci când ar trebui să se abțină de la comentarii, pentru că nimeni nu le solicită părerea. Simt nevoia să iasă în evidență și fac tot ce le stă cu putință să se afirme.

”Săgetătorii se duc în zona în care propovăduiesc faptul că numai credința lor este cea mai valoroasă. Săgetătorul devine așa filozoful-șef și cumva are acest ego, această exacerbare egocentrică și ipocrită pe de altă parte, de a le vârî altora pe gât credințele lui. Sunt Săgetători mai la începutul aventurilor spirituale care fac foarte multe greșeli în sensul acesta”, avertizează astrologul.

Acest comportament ar fi determinat de ceva frustrări care s-au acumulat în timp în sufletul Săgetătorilor. Cristina Demetrescu spune că acest comportament este rezultatul unor certuri în familie, în cuplu sau chiar la locul de muncă, ce le-au determinat semnificativ starea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: