Redactia.ro
Home » Horoscop » Zodiac Chinezesc pentru săptămâna 23 – 29 noiembrie

Zodiac Chinezesc pentru săptămâna 23 – 29 noiembrie

zodiacul chinezesc

Horoscop chinezesc 23 – 29 noiembrie. Iată cum va fi această săptămână pentru zodiile din horoscopul chinezesc.

Horoscop chinezesc 23 – 29 noiembrie pentru Șobolan

Multe provocări pentru această zodie în această săptămână. Spre finalul acesteia, toate se risipesc și revine totul la normal.

Horoscop chinezesc 23 – 29 noiembrie pentru Bivol

Trebuie să începi să fii mai atent la detalii, pentru că sunt unele lucruri care îți scapă din vedere și nu este deloc în regulă. Acest lucru va face diferența în toate aspectele vieții tale, inclusiv în domeniul profesional.

Horoscop chinezesc 23 – 29 noiembrie pentru Tigru

Ești un romantic incurabil, așa că nu te dezminți de acest comportament nici în această săptămână. Îi faci o surpriză de proporții persoanei de lângă tine. Se prea poate să fie o vacanță de scurtă durată în străinătate.

Horoscop chinezesc 23 – 29 noiembrie pentru Iepure

Nu ești, de obicei, genul de om care se împrietenește repede sau este sociabil, dar în săptămâna acesta vei cunoaște mulți oameni noi, care vor rămâne în viața ta pentru mult timp.

Horoscop chinezesc 23 – 29 noiembrie pentru Dragon

Trebuie să fii mai prezent, să le acorzi atenție celor dragi și să fii atent la ce au ei de spus, pentru că le poți oferi alinare în clipele grele pentru ei sau pur și simplu simt că au o importanță deosebită în viața ta.

Horoscop chinezesc 23 – 29 noiembrie pentru Șarpe

Ai avut destul timp pentru a-ți pregăti planul „de atac”, dar de acum înainte nu mai ai vreme pentru a sta pe gânduri. În această săptămână trebuie să lași deoparte gândurile și acele „de mâine o să fac”. Trebuie să fie azi, neapărat!

Horoscop chinezesc 23 – 29 noiembrie pentru Cal

Succesul profesional este în calea Cailor din zodiacul chinezesc. Ai muncit mult și încă mai ai de muncă, dar ceva rezultate deja încep să se vadă în ceea ce te privește. Astfel, pe tot parcursul acestei săptămâni vei culege roadele.

Horoscop chinezesc 23 – 29 noiembrie pentru Capră/Oaie

Sunt ceva tensiuni în viața acestei zodii. Și la locul de muncă și acasă, se găsește cineva care să te calce pe nervi. Abia la mijlocul săptămânii scapi de acest stres continu.

Horoscop chinezesc 23 – 29 noiembrie pentru Maimuță

Ai prea multă energie și trebuie să o consumi cumva. Ce ai zice dacă te-ai apuca să faci ceva nou, ceva ce ți-ai dorit mereu să faci dar nu ai avut timp?

Horoscop chinezesc 23 – 29 noiembrie pentru Cocoș

Te așteaptă mai mult schimbări în ceea ce privește planul personal. Nu este nimic grav, ci doar este nevoie să te adaptezi la noul fel în care arată viața ta.

Horoscop chinezesc 23 – 29 noiembrie pentru Câine

Nu ai cum să fii stresat, pentru că totul merge în viața ta exact așa cum ai plănuit. Nimic nelalocul lui, iar Câinii sunt fericiți!

Horoscop chinezesc 23 – 29 noiembrie pentru Mistreț

Rezolvi mai multe probleme din trecut care nu mai suportau amânare. La finalul săptămânii te destinzi cum știi tu mai bine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: