Redactia.ro
Home » Horoscop » Zodiacul chinezesc al săptămânii 6-12 IULIE 2020

Zodiacul chinezesc al săptămânii 6-12 IULIE 2020

Zodiacul chinezesc al săptămânii 6-12 IULIE 2020

Vrei să știi ce-ți rezervă astrele în funcție de zodiacul chinezesc? Citește și tu previziunile pentru tine și iată ce te așteaptă în perioada următoare.

Zodiacul chinezesc al săptămânii 6-12 IULIE 2020

Șobolan: În această perioadă vei avea șansa de a petrece cât mai mult timp posibil cu persoana iubită și să vă faceți planuri împreună. În rest, este posibil să te simți cam agitat, dar fără un motiv real, pentru că dacă nu ai fi mereu în „priza”, nu te-ai simți bine în pielea ta. Cu toate acestea, cel mai bine este să te concentrezi pe câte o sarcină și să nu începi alta dacă nu ai finalizat-o pe cea anterioară.

Bivol: Deși ești o fire mai degrabă conservatoare, vei beneficia acum de o mulțime de idei originale. Totuși, nu pare a fi o perioadă bună pentru punerea lor în practică, întrucât poți risca să pierzi o parte din investiții. Așteaptă un moment mai bun pentru a le pune în aplicare și concentrează-ți atenția asupra pregătirii profesionale! Cât despre întâlnirile amoroase, sfârșitul săptămânii este mai prielnic.

Tigru: Se anunță o oportunitate profesională sau romantică, mai ales daca ești singur. Este posibil ca cineva să îți facă o propunere de asociere sau de schimbare a locului de muncă. Dacă vei lua acum o decizie în acest sens, te vei putea dovedi foarte inspirat. Prin urmare, nu ezita! Fii mai flexibil, adaptează-te indiferent de situație și vei avea o săptămână lipsită de griji.

Iepure: Săptămâna începe în forță, cu multe proiecte, cooperare și suport. În ceea ce privește dragostea, dacă ești singur, flirteaza mai mult, întrucât weekend-ul este ideal pentru întâlniri amoroase. E posibil să iei o hotărâre care să surprindă pe toată lumea, având în vedere că ești cunoscut ca fiind o fire conservatoare. Nu te lăsa prea mult influențat de cei ce spun că nu este momentul pentru o astfel de decizie radicală.

Dragon: S-ar putea ca în perioada ce urmează să te confrunți cu dificultăți de comunicare. Ai sentimentul că alții te pun în defensivă. Competiția este acerbă pe plan profesional. S-ar putea să îți simți amenințată poziția socială de către o persoană la care nu te-ai fi așteptat, însă poate fi doar o simplă bănuială, fără un suport real. Încearcă să-ți temperezi puțin pornirile, să discuți cu calm și să-i lași și pe ceilalți să-și exprime punctul de vedere. În amor, fii pozitiv și totul va fi bine.

Zodiacul chinezesc 6-12 IULIE 2020: Șarpe

Șarpe: Familia trebuie să fie prioritară în această perioadă, chiar dacă ești aglomerat la muncă și ai senzația că timpul nu îți mai ajunge nici pentru tine; este nevoie doar să-ți organizezi ceva mai eficient activitățile. Te preocupă ceva ce are legătură cu siguranța ta financiară sau stabilitatea emoțională. Poți fi eroul săptămânii sau nebunul săptămânii, depinde doar de tine cum gestionezi situația.

Cal: Din punctul de vedere al stării de sănătate, stai foarte bine, motiv pentru care vei avea destulă energie pentru perioada ce urmează. Preferi rutina alături de cei apropiați, dar nu trebuie să te superi dacă lucrurile nu iți ies cum dorești. Vor interveni evenimente pe care nu le anticipezi și care te pot da puțin peste cap, însă ia aceste situații drept niște provocări care te vor ajuta să progresezi. Este recomandat să acorzi atenție sporită asupra banilor.

Oaie: Situația generală, din punct de vedere financiar, se anunță destul de bună. Săptămâna aceasta te dedici unor proiecte noi. Canalizează-ți întreaga energie spre ducerea lor la capăt. Pot apărea izbucniri nervoase, discuții dramatice, nervi, frustrări, totul pentru că ești prea concentrat pe anumite zone și prea superficial pentru altele. Colegii te pot acuza de încăpățânare.

Maimuță: Fire originală și flexibilă, vei avea o săptămână excelentă pentru a-ți face planuri și bilanțuri economice. Partenerii de afaceri îți ascultă cu interes planurile expuse și e foarte probabil să finanteze proiectele propuse de tine. La locul de muncă pot aparea, totuși, câteva bârfe despre tine care te infurie. Nu poți schimba vorbele lor, însă poți schimba atitudinea ta.

Cocoș: Te așteaptă o săptămână aglomerată în care îți vei pune în practică talentele. Este o perioada foarte bună pentru tine de care trebuie să profiți. Preiei inițiativa și poți ajunge pe culmi înalte. Nu mai ezita să abordezi acea persoană care ar putea avea planuri sentimentale sau profesionale care să te implice și pe tine.

Câine: Ar trebui să încerci să găsești acele momente de respiro care să-ți permită să-ți refaci forțele. Încrederea de sine și magnetismul sunt la cote înalte în această săptămână. Oamenii iubesc să te aibă în preajmă. Dacă ești singur, nu este exclus să stârnești interesul romantic al unei persoane de sex opus. Este o perioadă excelentă pentru a încerca lucruri noi.

Mistreț: O oarecare labilitate emoțională te poate face să acționezi distorsionat. Aceasta este o săptămână în care ar trebui să fii precaut în ceea ce privește promisiunile. Nu te angaja în proiecte pentru care nu ești pregătit. Ascultă-ți vocea interioară și refuză ceea ce nu este în conformitate cu valorile tale. Este recomandat, totodată, să fii precaut cu banii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: