Redactia.ro
Home » Știri » Zodii protejate de Dumnezeu în perioada Paștelui. Își găsesc liniștea și puterea spirituală

Zodii protejate de Dumnezeu în perioada Paștelui. Își găsesc liniștea și puterea spirituală

3 zodii pun stop! Ele se despart până la finalul verii de aşa zişii iubiți

Câteva zodii sunt protejate de Dumnezeu în perioada Paștelui, astfel că își găsesc liniștea și puterea spirituală.

Zodii protejate de Dumnezeu în perioada Paștelui. Își găsesc liniștea și puterea spirituală

Paștele ortodox 2023 pică duminică, 16 aprilie, iar Paștele catolic 2023 este duminică, 4 aprilie. În această perioadă, până la Paște și inclusiv, câteva zodii se vor afla sub protecție divină. Sunt ocrotite de răutatea celor din jur, de întâmplări negative sau de situații care le-ar putea aduce suferință.

Astrologii au citit în stele și au observat că nativii unor zodii își vor găsi liniștea, puterea spirituală și se vor simți intangibile în această perioadă. Cert este că toată lumea își dorește o anume protecție – pentru ei și pentru familie – și e normal să fie așa, însă în acest interval de timp, cel puțin, doar anumite zodii vor avea parte de asta.

Leu

Nimic și nimeni nu ar putea pătrunde prin învelișul protector al Leilor în această perioadă. De obicei, Leilor le place să facă bine și primesc bine înapoi, așa că și Dumnezeu le este aproape. Se simt binecuvântați și vor fi răsplătiți printr-o pace sufletească aparte. Nativii vor avea parte de lucruri bune pe plan sentimental, financiar și personal. Ei vor face pași importanți în relația de cuplu, astfel că unii dintre ei chiar se vor căsători sau decid să facă un copil.

Capricorn

Iată că eforturile pe care le-ai depus în ultimii ani de zile îți vor fi răsplătite în această perioadă. De Paște și în preajma acestei sărbători, o să ai parte numai de bucurii. O să îți duci multe dintre planurile pe care le ai în minte până la capăt. Pe plan financiar, lucrurile vor evolua doar în bine. Totodată, nu vor apărea situații negative în famila ta sau în relația de cuplu, semn că cineva acolo sus chiar te iubește. O să simți asta. De Paște, încearcă să petreci timp numai cu cei dragi și cu prietenii apropiați și o să vezi că și tu vei înflori.

Balanță

Universul te sprijină, atât timp cât și tu acționezi în acest sens. O să simți o protecție divină, o să simți că ești ajutat/ă, iar totul se așază așa cum trebuie pentru tine. În această perioadă, fie te vei îndrepta spre un alt domeniu de activitate, fie vei cere venituri substanțial mai mari decât cele câștigate în prezent, sunt șanse mari să te declari, în sfârșit, mulțumit din multe puncte de vedere. Nu uita, este important să și faci ceva pentru visurile pe care le ai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: