Redactia.ro
Home » Horoscop » Zodiile care își găsesc cu greu perechea. Nu vor cunoaște iubirea adevărată prea curând

Zodiile care își găsesc cu greu perechea. Nu vor cunoaște iubirea adevărată prea curând

Zodiile care își găsesc cu greu perechea. Nu vor cunoaște iubirea adevărată prea curând

Unele zodii sunt de-a dreptul ghinioniste când vine vorba despre iubire, chiar dacă pe alte planuri chiar pot spune că excelează. Există unii nativi care chiar își găsesc greu un partener de viață și care nu vor cunoaște iubirea adevărată. Vezi dacă te numeri printre cei care au cele mai multe șanse să rămână mereu singuri.

Zodiile care îşi găsesc cu greu iubirea adevărată

Este foarte greu să găsim pe cineva care să fie exact pe placul nostru și care să se plieze perfect pe toate pretențiile noastre, dar pentru unii este chiar imposibil. Există zodii care au mare ghinion în dragoste și, în ciuda tuturor eforturilor pe care le fac, nu reușesc să găsească iubirea adevărată.

Vezi și: Cele mai nepotrivite combinații de zodii. Sigur se vor despărți

Dintre cele 12 zodii, există două care chiar nu au încredere în nimeni, nu se pot deschide în fața celorlalți și atrag numai energii negative de partea lor din acest punct de vedere. Se tem să piardă controlul și să devină vulnerabile, motiv pentru care preferă să fie reci și distanți, pentru siguranța lor.

Una dintre zodii este Gemeni, care se tem că vor fi trădați și nu au curaj să se deschidă în fața nimănui, mai ales când vorbim despre nativii femei. Își doresc să fie independente și veșnic libere și nici nu se gândesc să ajungă în fața altarului. Au parte de multe relații de-a lungul timpului și experimentează mult, dar nu pot sta prea mult timp lângă o persoană, pentru că își doresc mereu mai mult și mai mult.

Zodia care nu poate avea o relație

A doua zodie care nu poate să aibă o relație prea lungă este Scorpionul. Sunt foarte calculați când vine vorba despre partenerul de viață, dar uneori exagerează cu analizele asupra persoanei respective și cu pretențiile mult prea mari. De cele mai multe ori, cer în exces și de oferit uită să o mai facă. Pentru tine, cariera reprezintă totul și nu te dai în lături de la nimic și poți renunța la tot pentru ea.

Obișnuiești să deții controlul absolut asupra lucrurilor, Scorpion, așa că simți că nimeni nu se poate ridica la nivelul tău. Ai mereu ceva de zis, ceva de obiectat și contrazis, dar cert este că și știi despe ce vorbești în orice situație.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: