Redactia.ro
Home » Horoscop » Zodiile care își pun sufletul pe tavă într-o relație și suferă cumplit. Nu au deloc noroc

Zodiile care își pun sufletul pe tavă într-o relație și suferă cumplit. Nu au deloc noroc

horoscop

Fiecare zodie are punctele sale pozitive și cele negative. Există zodii orgolioase, egoiste, care pun nevoile lor pe primul plan indiferent de situație și zodii care sunt gata să renunțe la propriile dorințe doar pentru a face pe plac persoanei iubite. Iată care sunt nativii din zodiac care au tendința să se implice prea mult și prea repede în relații pentru ca în final să se aleagă cu inima frântă.

Balanța

Balanțele sunt un semn de aer și unele dintre cele mai visătoare persoane. Cred în poveștile de iubire desprinse din filme și au tendința de a se îndrăgosti mai mult de propriile proiecții despre persoana iubită decât de versiunea reală a acesteia.

Îi stă în fire să aibă încredere aproape oarbă în persoana pe care o iubește și oferă nenumărate șanse, fiind incapabilă de a lua decizii tranșante, chiar și atunci când situația cere acest lucru.

Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt întotdeauna atenți la oamenii din jurul lor și ajung să aibă mult prea repede încredere în aceștia. Este loial și îi este foarte greu să se îndepărteze de persoana iubită chiar dacă aceasta nu se comportă bine cu el.

Întotdeauna caută soluții de rezolvare a conflictelor și suferă nespus atunci când se confruntă cu tăcerea persoanei de la care dorea să obțină răspunsuri. Are standarde înalte, iar adesea încrederea îi este trădată.

Rac

Racii văd întotdeauna ce este mai bun în oameni și acordă nenumărate șanse, chiar dacă persoana alături de care au o relație le demonstrează că nu este dornică de o schimbare reală. Fiind un suflet bun, Racul se așteaptă să primească același tratament din partea celor dragi și suferă enorm atunci când observă că eforturile nu sunt reciproce.

Dezamăgirile în dragoste cântăresc mult pentru acest nativ sensibil, care procesează cu greu traumele. Întotdeauna este urmărit de greșelile trecutului și ajunge să sufere atunci când partenerul de viață își schimbă atitudinea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: