Redactia.ro
Home » Horoscop » Zodiile care se vor întoarce cu coada între picioare la foștii lor în luna august. Ele vor da uitării despărțirea și momentele neplăcute

Zodiile care se vor întoarce cu coada între picioare la foștii lor în luna august. Ele vor da uitării despărțirea și momentele neplăcute

Zodia care simte gustul amar al trădării. Un secret întunecat iese la iveală

Luna următoare, se prefigurează o posibilă reconciliere între unii nativi și foștii lor parteneri de viață. Această împăcare va avea loc într-un moment neașteptat, când nimeni nu se aștepta la asta. Cu toate acestea, nimic nu va mai fi la fel ca în trecut, deoarece cei doi vor reuși să rezolve problemele vechi din relație și vor deschide un nou capitol în viața lor.

Luna august sosește cu surprize plăcute pentru unii nativi, care vor ajunge la concluzia că se simt mai bine alături de o fostă iubire. Ei nu vor mai sta pe gânduri și vor acționa în consecință, dar nu înainte de a rezolva anumite probleme care ar fi putut sta la baza separării lor.

Zodiile care ajung să se împace cu foștii în luna august

Rac

Racii sunt persoanele care sunt capabile să ierte și să facă compromisuri pentru a aduce fericire atât lor, cât și partenerului lor. Deși, la început, nu par dispuși să facă primul pas, din cauza temerii de a fi răniți din nou, în cele din urmă vor decide că a sosit momentul să facă o schimbare în viața lor personală. Astfel, o împăcare neașteptată nu este exclusă.

Chiar dacă vor depune eforturi și își vor manifesta dorința de a restabili legătura cu persoana din trecutul lor, nu se vor aștepta la reciprocitate în ceea ce privește sentimentele. Cu toate acestea, acești nativi trebuie să fie atenți, deoarece, după ce decid să continue relația, vor analiza în detaliu acțiunile partenerului și pot fi deranjați de aspecte minore.

Pești

Și Peștii vor decide că a sosit momentul să facă o schimbare în viața lor și vor retrăi momentele de fericire petrecute alături de o fostă iubire. Peștii sunt romantici și știu cum să impresioneze persoana iubită, dar înainte de asta, doresc să se asigure că și fostul partener își dorește împăcarea și că nu vor fi trădați din nou.

Ei vor fi dispuși să uite de problemele trecute și să se concentreze asupra relației, deoarece despărțirea nu este ușoară pentru acești nativi. Deși nu vor să arate că suferă, ei iubesc sincer atunci când sunt implicați într-o relație. Din acest motiv vor dori să se împace cu fosta iubire și să pună bazele unei relații frumoase, bazată pe sinceritate și corectitudine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: