Redactia.ro
Home » Știri » Zona dezastrului din Germania, „prădată” de români. Poliția federală îi caută pe hoți

Zona dezastrului din Germania, „prădată” de români. Poliția federală îi caută pe hoți

Germania trece printr-o încercare grea din cauza inundațiilor, iar furturile în urma dezastrului sunt în floare. Poliția federală este în altertă din cauza hoților printre care se află și români.

Patru români, campioni la furturi în Germania

Poliția federală este în altertă după ce a fost sesizată de 13 ori. Se pare că patru români sunt responsabili de mai multe furturi de bunuri din zonele afectate. Conform informațiilor apărute în spațiul public, weekendul trecut mai multe dube încărcate cu mobilă au fost surprinse în zona Nette. Poliția l-a oprit pe unul dintre bărbații suspecți și au constatat că este un român în vârstă de 47 de ani cu domiciliul în Dortmund.

În decursul weekendului a fost furată și o mațină de spălat vase și mai multe electrocasnice. Acestea erau depozitate într-o mașină mare pe marginea unui drum. Se pare că doi români de 20 și, respectiv, 34 de ani, din Recklinghausen au fost denunțați. Un alt român de 46 de ani a fost denunțat poliției. S-a constatat că acesta este ezident în Bochum. Acesta se pare că a încălcat Ordonanța șoferilor, Regulamentul comerțului și a Legii echipamentelor electrice.

Dezastru în Germania în urma inundațiilor

Meteorologii au declarat săptămâna trecută pentru mai multe zone din Germania pe cea mai mare alertă posibilă pentru ploi torențiale și inundații fulgerătoare. Dar cu toate că au fost prevăzute, majoritatea oamenilor au fost surprinși de apele în creștere care au măturat casele, drumurile și podurile.

După ce precipitațiile continue au condus la inundații fulgerătoare și râurile și-au spart malurile miercuri seară, zeci de rezidenți s-au înecat în casele lor înainte de a putea ajunge la siguranță. Regiunile din Renania-Palatinat și Renania de Nord-Westfalia (NRW) au fost cele mai afectate de catastrofă. Alte părți din vestul Europei, inclusiv Belgia, au fost, de asemenea, afectate de inundații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: