Redactia.ro
Home » TV » 1 Mai Untold la Pro TV: Ce poți vedea la televizor de ziua Muncii

1 Mai Untold la Pro TV: Ce poți vedea la televizor de ziua Muncii

GALERIE FOTO (2) UNTOLD 1 MAI

Din cauza pandemiei de coronavirus, românii nu au mai mers la mare sau la festivaluri de 1 Mai, așa cum erau obișnuiți în fiecare an. Ziua Muncii din acest an nu va fi uitată prea curând de cei care obișnuiau să se distreze până în zori în această zi de sărbătoare. Însă, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, UNTOLD,  va intra în casele tuturor românilor. Acesta va fi difuzat cu un live show, de către televiziunea Pro Tv.

Festivalul Untold, difuzat de Pro Tv

Pentru prima dată în istoria televiziunii, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, UNTOLD, va fi difuzat de 1 Mai în casele tuturor românilor, de către televiziunea Pro Tv.

Festivalul va fi difuzat cu un live show, iar telespectatorii vor avea ocazia să intre în direct cu gazda emisiunii, Cabral, dar și cu cei care vor încinge scena festivalului UNTOLD.

Prin producția Overnight, Pro Tv și UNTOLD, aduc atmosfera de petrece în casele tuturor românilor dornici să simtă vibe-ul distracției.

Festivalul live va începe la ora 23.00, pe canalele digitale UNTOLD și NEVERSEA, dar și pe Pro Tv Plus, iar după ora 00.00 va fi difuzat pe Pro Tv.

De asemenea, cei care nu pot urmări festivalul live, pot asculta emisiunea live pe KISS FM. Fanii îi pot urmări în direct pe unii dintre cei mai buni DJ din lume, precum Dimitri Vegas, Lost Frequencies, Sunneri James sau Danny Avila.

Mai mult, telespectatorii pot face și o faptă bună în acest timp, donând pentru mai multe cauze caritabile.

untold

Ce puteți urmări la televizor de 1 Mai

Telespectatorii care urmăresc filmele de comedie românești, pot urmări în această seară pe Antena 1, filmul „Nea Marin Miliardar”, lansat în anul 1979. Regretatul actor, Amza Pellea în rolul lui Nea Mărin, va bucura casele tuturor cinefililor.

Filmul va fi difuzat vineri seara, la ora 20.00, iar cei care nu au ocazia să urmarească filmul la televizor, îl pot viziona live pe Antena Play.

Iubitorii de seriale turcești își pot petrece seara de 1 Mai, urmărind serialul turcesc „Mă numesc Züleyha„. Serialul cu o poveste de dragoste incredibilă este difuzat în această seară de la ora 20.00 pe  Kanald.

Deși românii nu pot ieși din case pentru a se bucura de sărbătoarea de 1 Mai, aceștia pot viziona la televizor filme și seriale care le va binedispune seara și care îi va face să treacă mai ușor peste această situație dificilă creată de pandemia de coronvirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: