Redactia.ro
Home » Stil de viață » 10 alimente care nu îngrașă niciodată. Poți să mănânci oricât, nu pui un kilogram pe tine!

10 alimente care nu îngrașă niciodată. Poți să mănânci oricât, nu pui un kilogram pe tine!

GALERIE FOTO (11) 4 alimente esențiale pentru o dietă sănătoasă! Consumă-le cel puțin o dată pe săptămână

10 alimente care nu îngrașă niciodată. Cu siguranță, creșterea în greutate reprezintă o problemă majoră pentru multe persoane. Multă lume preferă să mănânce pe fugă și să nu fie atentă la ce și cât mănâncă. Pentru a scăpa de griji, vă prezentăm 10 alimente pe care le poți mânca fără problema că te vei îngrășa!

10 alimente care nu îngrașă niciodată. Poți să mănânci oricât, nu pui un kilogram pe tine!

10 alimente care nu îngrașă niciodată. Kilogramele în plus ne dau mari dureri de cap, iar unele persoane sunt în stare de orice pentru a scăpa de această problemă. De multe ori, viața a numeroase persoane sunt în pericol în încercarea de a slăbit nesănătos. Ei bine, spre surprindere unora, există câteva alimente care nu îngrașă și care pot fi consumate fără nicio grijă. Se pare că există și minuni de genul! Mai jos găsiți 10 alimente pe care le poți mânca fără probleme!

1. Ouăle

Acestea sunt foarte sănătoase și bogate în mulți nutrienți importanți. Ouăle pot fi consumate în orice moment al zilei fără riscul de a crește în greutate. Specialiștii recomandă ca acestea să fie consumate fierte.

Oua

2. Țelină

Tulpina țelinei conține 95% apă, ceea ce înseamnă că este benefică și pentru detoxifierea organismului. De asemenea, aceasta conține potasiu, folat, fibre și 30% vitamna K.

Țelină

3. Vinete

Vinetele, chiar dacă nu sunt nici pe departe așa gustoase ca în salata amintită, pot fi fripte pe grătar sau coapte la cuptor, fără ulei și conțin sub 24 kcal.

Vinete

4. Floricele de porumb

Acestea nu îngrașă, dar cu o condiție: să fie pregătite simple, fără unt sau ulei de orice fel, fără zahăr!

Floricele de porumb

5. Portocalele

Citricele precum grapfruitul, portocalele sau mandarinele sunt de mare ajutor în topirea kilogramelor. Ele conţin vitamina C, fibre, dar şi flavonoide care îţi vor oferi senzaţia de saţietate. Un studiu a demonstrat faptul că cei care au consumat o jumătate de grapfruit înainte de masă au pierdut semnificativ mai mult în greutate în comparație cu cei care nu au inclus acest fruct în alimentația lor.

Portocale

6. Ananasul

Acesta conține bromelină, antioxidanți ți polifenoli. Ananasul este aliatul perfect pentru combaterea kilogramelor în plus.

Ananasul

7. Conopidă

Aceasta poate fi crudă sau gătită la aburi. Conopida este bogată în vitamine și minerale, și are fibre care ajută la digestie, acid folic care este bun împotriva anemiilor și vitamina C.

Conopidă

8. Salată verde

Aceasta se poate prepara fără sosuri. Se consumă doar cu sare, piper și ulei de măsline. Salata este bogată în acid folic, fier, vitamine, crește hemoglobina și previne anemia. De asemenea, este un remediu bun împotriva insomniei .

Salată verde

9.Varză și broccoli

Varza este fibre care ajută la un tranzit intestinal normal și previne apariția constipației. Este bogată în fitonutrienți și vitaminele A, C și k, antioxidanți naturali care protejează organismul împotriva bolilor de inimă.

Varză și broccoli

10. Sfeclă roșie

Sfecla roșie ajută la reducerea glicemiei, la arderea eficientă a grăsimilor și redă energie sistemului imunitar. Aceasta este bogată în fitonutrienți, cu efect antioxidant, antiinflamator și detoxifiant. De asemenea, este bogată în vitaminele A, B și C, magneziu, potasium fier, calciu și acid folic.

Sfeclă roșie
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: